E-mail Marketeer

Onze E-mail Marketeers bieden uitkomst!

Goed bezig!

Waarom is een e-mail marketeer zo nuttig? Nou, wist je dat er maar liefst drie keer zoveel e-mail accounts zijn dan Facebook en Twitter accounts? Kortom, iedereen beschikt over een e-mail account. Uit een onderzoeksrapport van Radicati Group blijkt dat de hoeveelheid e-mailgebruikers tegen het eind van 2021 wordt ingeschat op meer dan 4 miljard.

Daarnaast is e-mail marketing zeer effectief aangezien er op talloze verschillende doelgroepen gesegmenteerd kan worden. E-mail marketing is relatief goedkoop en volgens Kissmetrics is e-mailmarketing zelfs het meest effectieve kanaal wanneer het aankomt op de ROI. Onze Anglers kunnen e-mail marketing voor jouw bedrijf op zeer effectieve wijze inrichten. Benieuwd naar onze mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact op via de Anglers Hulplijn!

Dit zijn de mogelijkheden met e-mail marketing:

 • Relatiebeheer
 • Effectieve contactflows met focus op jouw doelgroep
 • Meer betrokkenheid creëren
 • Geautomatiseerd contact

Hoe helpen onze E-mail Marketeers jouw bedrijf verder?

Al vanaf 1 dag per week kan er een E-mail Marketeer bij jou op kantoor zitten. Wij werken graag op locatie om zo goed mogelijk te kunnen samenwerken en we jou als opdrachtgever, betrekken bij onze werkzaamheden. Uiteraard is dit niet altijd mogelijk, geen probleem! In dat geval werkt jouw E-mail Marketeer vanuit ons eigen kantoor. Naast E-mail Marketeers hebben wij ook marketeers gespecialiseerd in zoekmachine marketing, social media marketing, online advertising en marketing automation.

Wij kiezen een Angler uit die het beste bij de wensen en behoeften van jouw bedrijf past! Ben je benieuwd hoeveel je betaalt om een E-mail Marketeer in te huren?

Bereken het gratis met de tariefcalculator! 

Anglers inhuren

De voordelen op een rij

 • Vanaf 1 dag per week een specialist bij jou in huis
 • Gespecialiseerd in E-mail Marketing
 • Beproefde Anglers methode: meetbare omzetgroei
 • Resultaatgericht: wij ondernemen met jou mee!
 • Gecoached door een senior
 • Gecertificeerd Google Partner
Interim

Tijdelijk een Angler inzetten

 • Voor uitval bij ziekte of zwangerschapsverlof
 • Ook voor vervanging of tijdelijke extra capaciteit
 • Ondersteunend, zelfstandig werkend of senior
 • Geen gedoe met ziekteverzuim en arbeidscontracten
 • Je betaalt alleen voor daadwerkelijk gewerkte uren

Portfolio E-mail Marketing

Voor o.a. deze bedrijven hebben wij e-mail Marketing ingezet met goede resultaten!

Witropa Travel

E-mail Marketing Witropa

Wat hebben wij gedaan?

Witropa Travel verzorgt verschillende rondreizen door Costa Rica. Om de klanten van juiste informatie te voorzien is er nauw contact nodig. Onze Anglers hebben hiervoor verschillende contactflows geïmplementeerd. Op het gebied van relatie onderhoud, nieuws en tips tijdens het rondreizen zelf is dit zeer effectief gebleken. Daarnaast wordt er binnen Witropa Travel gesegmenteerd op de verschillende doelgroepen om met behulp van E-mail Marketing meer leads te genereren.

E-mail Marketing Drabbe

Wat hebben wij gedaan?

Voor Drabbe zijn er verschillende workflows ingezet. Drabbe is een groothandel in machine onderdelen. Om meer leads te genereren zijn er verschillende gautomatiseerde workflows ontwikkeld. Binnen deze flows worden er e-mails verstuurd naar klanten met als doel herhalingsaankopen te realiseren. Hiermee blijft Drabbe on top of mind binnen de doelgroep. Een ander voorbeeld van een geïmplementeerde workflow is het terugwinnen van oude klanten (win-back).

Groeitips over E-mail Marketing

Met Anglers hechten wij waarde aan het verspreiden van onze expertise. Om deze reden delen wij hier onze kennis en ervaringen over E-mail Marketing

Marketing Automation Misverstanden

5 misverstanden over Marketing Automation bij het MKB

, ,
Er zijn nogal wat misvattingen over het fenomeen Marketing Automation. En dan met name in het MKB. Die misvattingen zijn ontstaan omdat Marketing Automation een trendgevoelige term is. Dat soort termen worden te pas en te onpas toegepast (door…

Marketing automation met ActiveCampaign

, ,
In veel ondernemingen kan er nog het een en ander geautomatiseerd worden. Wanneer dit goed toegepast is kan er veel tijd gewonnen worden, én tegelijk kan de omzet verhoogd worden door contacten een persoonlijke benadering te bieden...
Marketing automation

Marketing Automation is voor iedereen

,
Marketing automation; iedereen heeft het er over. Als je alle marketing professionals en bureau’s moet geloven, ben je als bedrijf gedoemd als je geen marketing automation toepast! Maar wat is het eigenlijk? Wat kan je er precies mee doen en bereiken? En welke fouten wil je niet maken?