Online Advertising

Onze Online Advertising Marketeers bieden uitkomst!

Goed bezig!

Naast het verhogen van je organische bereik, is het namelijk mogelijk om middels Online Advertising meer kwalitatief hoogwaardige leads te genereren. Deze Angler is voor jou de ideale oplossing! Onze Anglers zijn namelijk in staat om advertising te implementeren middels alle social media kanalen zoals LinkedIn, Facebook, Instagram en Pinterest. Daarnaast is het mogelijk om retargeting toe te passen binnen deze kanalen of via Google Advertising. Display advertising is dan voor u een bekend principe.

Dit zijn de mogelijkheden met Online Advertising:

 • Bereik vergroten
 • Social Advertising, specifiek gericht op jouw doelgroep
 • Retargeten van potentiële klanten
 • Display Advertising

Hoe helpen onze Anglers jouw bedrijf verder?

Al vanaf 1 dag per week kan er een Angler bij jou op kantoor zitten. Wij werken graag op locatie om zo goed mogelijk te kunnen samenwerken en jou als opdrachtgever een inkijk te geven in wat wij precies doen. Wij begrijpen dat dit niet altijd mogelijk is, in dat geval werkt jouw Online Advertising Marketeer vanuit ons eigen kantoor.

Naast Online Advertising Marketeers hebben wij ook marketeers gespecialiseerd in zoekmachine marketing, social media marketing, e-mail marketing en marketing automation. Wij kiezen de Angler uit, die het beste bij de wensen en behoeften van jouw bedrijf past!

Ben je benieuwd hoeveel het kost om een Angler in te huren?

Bereken het gratis met de tariefcalculator! 

Anglers inhuren

De voordelen op een rij

 • Vanaf 1 dag per week een specialist bij jou in huis
 • Gespecialiseerd in Online Advertising
 • Beproefde Anglers methode: meetbare omzetgroei
 • Resultaatgericht: wij ondernemen met jou mee!
 • Gecoached door een senior
Interim

Tijdelijk een Angler inzetten

 • Voor uitval bij ziekte of zwangerschapsverlof
 • Ook voor vervanging of tijdelijke extra capaciteit
 • Ondersteunend, zelfstandig werkend of senior
 • Geen gedoe met ziekteverzuim en arbeidscontracten
 • Je betaalt alleen voor daadwerkelijk gewerkte uren

Portfolio Online Advertising Marketing

Voor o.a. deze bedrijven hebben wij Online Advertising Marketing ingezet met goede resultaten!

Erasmus foundation
Outdoor Valley

Online Advertising Erasmus Foundation

Wat hebben wij gedaan?

De Erasmus Foundation is de plek waar alle fondsenwerving van het Eramsus MC samenkomt. Voor de stichting Daniel den Hoed hebben wij ons ingezet tijdens de Maak Kanker Kansloos campagne die 21 t/m 23 juni 2019 plaatsvindt. Om meer donaties binnen te halen is het toepassen van Online Advertising op de kanalen Facebook en Instagram een must. Hiermee is een groter bereik gecreëerd gedurende de aanloop naar deze campagne. Tot slot zijn er retargeting campagnes geïmplementeerd om potentiële donateurs/deelnemers opnieuw te benaderen. Wij zijn super trots dat ons eigen Anglers team ook meedoet aan de Maak Kanker Kansloos campagne, steun jij ons bij onze deelname aan de actie? Klik dan hier!

Zoekmachine Marketing Outdoor Valley

Wat hebben wij gedaan?

Voor Outdoor Valley wordt er hard gewerkt aan het implementeren van effectieve online advertising. Met behulp van onder andere de verschillende doelgroepen die geretarget worden binnen Facebook en Instagram, moeten er uiteindelijk meer boekingen worden gedaan op de website. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van online advertising middels Facebook en Instagram. Binnen deze campagnes wordt er gecommuniceerd naar verschillende doelgroepen. Om dit op effectieve wijze te implementeren wordt de doelgroep continu getest tijdens de actieve campagnes.

Groeitips over Online Advertising

Met Anglers hechten wij waarde aan het verspreiden van onze expertise. Om deze reden delen wij hier onze kennis en ervaringen over Online Advertising.

Coins

Kosten LinkedIn adverteren

, ,
Waarom adverteren op LinkedIn?Centraal binnen LinkedIn staat het professionele karakter van het netwerk. De expertise van de gebruikers is doorgaans terug te vinden binnen de informatie die door deze gebruikers wordt gedeeld op LinkedIn.…
Budget bepalen

Online Adverteren, bereken je kosten!

Online adverteren, wat kost dit nou eigenlijk? Een vraag die iedere ondernemer zich wel eens stelt. Hoe bepaal ik het budget voor mijn online advertenties? Dit zijn natuurlijk logische en belangrijke vragen. Een nog belangrijkere vraag is wat…
LinkedIn Sponsored InMail

6 redenen waarom een Sponsored LinkedIn InMail waardevol kan zijn

,
LinkedIn Sponsored Inmail- Enkele weken geleden was het zo ver. Ik ontving voor het eerst een bericht via LinkedIn Sponsored Inmail. Of dit bericht voor mij waardevol was? Mwa, niet echt. Maar wanneer je deze manier van promotie op de juiste…