Tim Wesdijk

Tim Wesdijk

Online Marketeer

Tim heeft van nature sterke praktische vaardigheden waardoor hij zijn ideeën direct omzet in uitvoerbare taken. Door zijn creative blik ziet hij groeikansen voor jouw organisatie die andere niet zien. Met zijn kennis en enthousiasme voor marketing realiseert hij de ijzersterke Google Ads en social Advertisement campagnes. Zijn gelikte rapportages in data-studio dragen bij aan de strategische beslissingen die hij neemt voor de opdrachtgever.

Interesses

Voetbal
Snowboarden
Fitness
Marketing

Vaardigheden

E-MAIL MARKETING
WORDPRESS
SEO
GOOGLE ADS
SOCIAL ADVERTISEMENT
DATA SUDIO
GOOGLE TAG MANAGER

Certificaten

Google Analytics: Advanced
Srm: SEO beginner
Srm: Email marketing beginner
Srm: SEA Beginner
Srm: SEO Advanced
Srm: Email marketing advanced
Srm: Email marketing advanced
Srm: Conversie optimalisatie
Douro media: SEA Advanced
Srm: Conversie optimalisatie advanced
Google ads Certificaat 2021:  (search/display/video/App)

Ervaring

Online Marketeer – Opdrachtgever Anglers

  • Berkman Energie Service BV

Berkman wil meer particuliere automobilisten naar de Berkman Tankstations trekken. En die automobilisten vaker laten Tanken. Een belangrijk middel om dat te realiseren is de Berkman tankpas. Vanuit Anglers hebben wij de opdracht gekregen om meer tankpassen te verkopen. Dit doen we door de inzet van betaalde en onbetaalde marketing kanalen. Zo zetten we Google Ads en Social campagnes in en verrichten we SEO-werkzaamheden voor deze toffe klant! 

  • Vlammrs

Vlammrs en Anglers slaan de handen ineen om meer data-talent voor Vlammrs binnen te hengelen. Vlammrs wil meer dametalenten aan zich binden door een uniek ontwikkelprogramma, wat bestaat uit een bijzondere combinatie tussen persoonlijke en inhoudelijke groei. We richting ons de komende periode op het aanleveren van meer sollicitanten. Schrijven toffe content voor het ontwikkelprogramma zodat deze meer naamsbekendheid krijgt en optimaliseren de huidige wervingsfunnel.


Opleidingen

Creative Marketing en Sales – Hogeschool Rotterdam

Van 2015 tot 2019

Havo, economie en maatschappij   – Melanchthon Schiebroek

Van 2009 tot 2012

Alle blogs van Tim