Schaats mee tegen kanker – 8 februari 2020

Schaatsen voor Daniel den Hoed

Zaterdag 8 februari 2020 organiseert het Daniel den Hoed fonds weer een geweldig en uniek evenement in de strijd tegen kanker: Schaatsen voor Daniel. Als Anglers zijn we apetrots dat we weer een steentje bij mogen dragen. Natuurlijk zullen we ook als team weer deelnemen. Samen maken we kanker kansloos.

Schaatsen met als doel wetenschappelijk kankeronderzoek mogelijk te maken in het Erasmus MC. Dit bijzondere evenement vindt plaats op de Schaatsbaan Rotterdam. De komende anderhalve maand zal de campagne om dit evenement te promoten goed zichtbaar zijn in groot Rotterdam én natuurlijk online. . Aan de campagne werkt ondermeer schaatstopper Hein Otterspeer mee.

Doe jij ook mee?

Iedereen is welkom. Getraind, ongetraind, jong en oud. Dus haal je schaatsen uit het vet en kies een tijdsblok dat voor jou het beste uitkomt. Ben je niet in het bezit van schaatsen? Dan kan je deze huren bij Schaatsbaan Rotterdam vanaf 6 euro.

Er wordt 8 februari geschaatst in 4 tijdsblokken:

  1. 16.00 – 17.00 uur
  2. 17.15 – 18.15 uur
  3. 18.45 – 19.45 uur
  4. 20.00 – 21.00 uur

Je kunt deze middag niet alleen schaatsen op de 400 meter baan, er zal ook voldoende entertainment aanwezig zijn. Live muziek, ‘koek en zopie’ en ook de Funbaan is de gehele dag open. Kortom, een gezellige middag voor een goed doel. Zorg dat je erbij bent en schrijf je nu in!

Samen maken we kanker kansloos!