Stap jij in de boot?

Vacature Online Marketeer

De vacature is nu gesloten. We zoeken regelmatig nieuw talent. Dus je kunt altijd solliciteren. Of meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Fulltime

Starter (+)

HBO / WO

Zuid-Holland

Ben je net gestart in een online functie, maar zoek je verbreding? Of ben jij net afgestudeerd in Marketing, Communicatie of Commerciële Economie en wil je graag aan het werk, maar ook nog heel veel kennis binnenhengelen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Herken jij jezelf in het volgende;

 • Je bent leergierig en ondernemend
 • Je bent zelfstandig en kan goed omgaan met verantwoordelijkheid
 • Je houdt van afwisselende werkzaamheden én werkomgevingen
 • Je bent communicatief vaardig
 • Je bent doel- en resultaatgericht
 • Je hebt de Rotterdamse ‘niet lullen, maar poetsen’ mentaliteit

Dan heb je redenen genoeg om nu te solliciteren! 

Zo werkt het…

Je gaat bij ons direct zelf aan de slag! Leren en verbreden door doen, mét de nodige begeleiding. Je bent niet bang om een sprong in het diepe te wagen en nieuwe dingen uit te proberen. Daarnaast houd je ervan om te scoren. Of dit nu is met een social media campagne, een record aan websitebezoekers, een tevreden klant of een ping pong battle tegen collega Daan.

Je hebt je eigen klanten waarbij je op locatie kunt werken. Niet op locatie? Dan zit je in hartje Rotterdam in het tofste pand van de stad: Het Industriegebouw.

Je denkt non-stop in kansen en mogelijkheden om groei te realiseren voor jouw klanten. Je bent inmiddels zo vergroeid met je telefoon dat je je klanten graag telefonisch te woord staat. (Mailen gebeurt ook, we hebben het tenslotte over online marketing ;-).)

Dit ga je doen én leren

Je leert binnen no-time hoe verschillende marketingapplicaties (bijvoorbeeld de wondere wereld van Google Ads) werken en op welke manier je deze kunt inzetten. Daarnaast bedenk je passende marketingcampagnes voor jouw klant en werkt deze volledig uit. Zo zette Anne de online campagne ‘Maak Kanker Kansloos’ voor het Daniel den Hoed Fonds op. Je analyseert maandelijks de resultaten en voort aanpassingen door die leiden tot verbetering.

Jij bent de allround marketeer voor je klant, het ‘manusje-van-alles’ op het gebied van online marketing.

Je leert alles over zoekmachine marketing (SEO), social advertising, content management en data-analyse.

Hiervoor kun je altijd terecht bij één van onze online marketing guru’s. Zit het spreekuur vol, dan kun je ook altijd bij een van je collega’s terecht. Lisa weet bijvoorbeeld alles over de social tool Buffer. Al wordt een rondje koffie halen tijdens het wachten ook erg gewaardeerd. Teamwork, noemen wij dat!

Waarom jij zéker een Angler wil worden

Als je een Angler wordt, kom je werken in een team vol jonge en enthousiaste mensen. Je kennis wordt iedere maand uitgebreid tijdens de maandelijkse Anglers Team, Learn & Eat (waarbij vooral lekker eten niet mag ontbreken. Voor de ongezonde snacks kun je terecht bij Senna). En dit allemaal tegen een leuk instapsalaris, waardoor je extra je best gaat doen!

En om je nog even extra te overtuigen, bieden wij je het volgende;

 • Een aantrekkelijke salarisstructuur (laat die bonussen maar komen!)
 • Een vergoeding voor een laptop, mobiliteit en bereikbaarheid
 • Opleidingen en trainingen op het gebied van online marketing en sales
 • Persoonlijke begeleiding
 • Veel lol én huisdieren
 • De tofste werkplek in Rotterdam
 • En als je een hond hebt, mag je deze zéker meenemen naar ons kantoor

Ga voor de leukste baan in online marketing en sluit je aan bij ons team. Tot bij de volgende Anglers Meet!

HEB JE EEN VRAAG OVER DEZE VACATURE?

Neem dan contact op. Wij helpen je graag verder!

Bel
WhatsApp
Solliciteer