“Wij zijn ontzettend blij met onze

Angler en ontdekken nu pas hoeveel

er online allemaal mogelijk is.”

 Erasmus MC Foundation – Daniel den Hoed Fonds

Wij werken met trots voor de volgende opdrachtgevers:

En dit zeggen zij over ons:

“Wij zijn ontzettend blij met onze Angler en ontdekken nu pas hoeveel er online allemaal mogelijk is. Op deze manier gaat onze campagne niet alleen veel beter, maar leren wij ook ontzettend veel.”

“Dankzij Anglers bereik ik meer potentiële klanten en is het omzetpercentage van Body Balance Gouda met 15% gegroeid. Afgelopen 1,5 maand ben ik zelfs gegroeid met vier extra vaste klanten.”

Anglers zorgt ervoor dat onze klanten altijd op de hoogte zijn van onze producten en brengt deze onder de aandacht bij de doelgroep door middel van social media en advertising.

“Voor ons is zichtbaarheid bij onze doelgroep heel belangrijk. Anglers zorgt daarvoor.”

“Na jarenlang in loondienst te hebben gewerkt ging ik vol goede moed aan de slag als ondernemer. In het begin ging het lekker, maar op een gegeven moment stagneerde alles.

Met ‘alles’ bedoel ik niet alleen mijn omzet, maar ook mijn (zakelijke) ideeën en zelfs mijn drive om te ondernemen. Ik zag er daadwerkelijk geen heil meer in.

Tot ik Joeri en Jules van Anglers ontmoette die mij onder hun hoede namen. Zij koppelden mij aan Angler Senna en mijn drive kwam weer terug. En niet alleen mijn drive om te ondernemen, want zij reikten mij ook diverse handvatten aan die mijn leads en mijn omzet lieten groeien.

Maar bovenal was het hun persoonlijke aandacht die mij de juiste richting op stuurden en in mijn geval structuur en nieuwe inzichten boden. Ik kan jullie Senna en de rest van het Anglers-team zéér aanbevelen.”

“We zijn erg tevreden over onze Angler! Daan brengt kennis in huis die we hiervoor niet hadden. Hierdoor worden online kansen nu wel benut die we hiervoor lieten liggen.”

Wij werken voor…

Ambitieuze ondernemers...

…die net dat handje extra kunnen gebruiken

…die de kennis missen om zelf effectief met online marketing aan de slag te gaan

…die hun investeringen overzichtelijk willen houden

MKB’ers...

…die expertise willen, maar geen vaste personeelskosten

…die meetbare resultaten willen zien

…die graag advies krijgen van een expert in het vak

Groeiers...

…organisaties die durven te groeien

…ondernemers die een duidelijk groei-plan willen

…organisaties die meetbare omzetgroei willen zien