Zoekmachine Marketing

Onze zoekmachine marketeers bieden uitkomst!

Goed bezig!

Wil jij de online vindbaarheid van jouw bedrijf verbeteren? Een specialist in zoekmachine marketing (Search Engine Optimalisation & Search Engine Advertising) is dan voor jou de ideale oplossing! Om meer organische bezoekers te creëren kan deze specialist jouw website SEO-proof maken. En wel door het toepassen van de juiste zoekwoorden binnen de betreffende pagina’s.

Dit zijn de mogelijkheden met Zoekmachine Marketing:

 • Organische vindbaarheid verbeteren
 • Advertising, specifiek gericht op jouw doelgroep
 • Oude klanten opnieuw targeten
 • Zoekwoord optimalisatie website

Hoe helpen onze Anglers jouw bedrijf verder?

Al vanaf 1 dag per week kan er een zoekmachine marketeer bij jou op kantoor zitten. Wij werken graag op locatie om zo goed mogelijk te kunnen samenwerken en jou als opdrachtgever een inkijk te geven in wat wij precies doen. Wij begrijpen dat dit niet altijd mogelijk is, in dat geval werkt jouw zoekmachine marketeer vanuit ons eigen kantoor.

Naast zoekmachine marketeers, hebben wij ook marketeers gespecialiseerd in social media marketing, online advertising, marketing automation en e-mail marketing. Wij kiezen een Angler uit die het beste bij de wensen en behoeften van jouw bedrijf past!

Ben je benieuwd hoeveel je betaalt om een zoekmachine marketeer in te huren?

Bereken het gratis met de tariefcalculator! 

Anglers inhuren

De voordelen op een rij

 • Vanaf 1 dag per week een specialist bij jou in huis
 • Gespecialiseerd in Zoekmachine Marketing
 • Beproefde Anglers methode: meetbare omzetgroei
 • Resultaatgericht: wij ondernemen met jou mee!
 • Gecoached door een senior
Interim

Tijdelijk een Angler inzetten

 • Voor uitval bij ziekte of zwangerschapsverlof
 • Ook voor vervanging of tijdelijke extra capaciteit
 • Ondersteunend, zelfstandig werkend of senior
 • Geen gedoe met ziekteverzuim en arbeidscontracten
 • Je betaalt alleen voor daadwerkelijk gewerkte uren

Portfolio Zoekmachine Marketing

Voor o.a. deze bedrijven hebben wij Zoekmachine Marketing ingezet met goede resultaten!

Witropa Travel
Body Balance
Slim Rotterdam

Zoekmachine Marketing Witropa

Wat hebben wij gedaan?

Om meer klanten naar Witropa Travel te trekken, beheert Anglers de website van Witropa Travel. Middels de geselecteerde zoekwoorden (keywords) toe te passen binnen de content van de website, is de website volledig SEO-proof gemaakt.

Zoekmachine Marketing Body Balance

Wat hebben wij gedaan?

Voor Body Balance heeft Anglers onlangs de nieuwe website voorzien van teksten. In grondig overleg met de eigenaresse zijn er teksten voor de website geschreven. Het doel hierbij was de identiteit van Body Balance zichtbaar terug te laten komen. Dit doel is behaald en in combinatie met de juiste zoekwoorden is de website ook nog eens helemaal SEO-proof !

Slim Rotterdam

Wat hebben wij gedaan?

Voor SLIM Rotterdam, zijn er verschillende SEA campagnes opgezet aangezien de concurrentie binnen Rotterdam vrij hoog ligt. Tevens is er een algemene campagne opgezet waarin het gaat over SLIM Rotterdam zelf en hun werkwijze met warmtecabines. Om meer leads te genereren is er specifiek getarget op de regio. Hiermee ervaart SLIM Rotterdam aanzienlijk meer contactmomenten wanneer de advertenties draaien dan wanneer deze uitgeschakeld zijn.

Groeitips over Zoekmachine Marketing

Met Anglers hechten wij waarde aan het verspreiden van onze expertise. Om deze reden delen wij hier onze kennis en ervaringen over Zoekmachine Marketing

Wat doet een online marketeer op kantoor?

Wat doet een Online Marketeer eigenlijk?

We krijgen vaak de vraag wat de rol van een online marketeer is binnen een bedrijf. Oftewel: wat doet een online marketeer eigenlijk? Waar kan je een online marketeer voor inzetten en hoe kan je de prestaties van een online marketeer meten?…