Anglers - Get hooked

Onze partners

Samen kom je verder.
Haak aan voor meer
Groeikansen

online-marketing-detachering

Samen bereiken we meer

Onze Online Marketeers maken dagelijks gebruik van de beste tools om jouw bedrijf te laten groeien. Denk bijvoorbeeld aan advertenties in zoekmachines, formulieren, en pop-ups die we inzetten. Hierbij zijn wij partner van verschillende bedrijven.

Google partner

Dankzij onze diepgaande kennis van Google producten zoals Google Ads, Google Analytics, Google Tag Manager en Google Optimize, dragen wij de badge van Google Partner. Met deze tools kunnen wij onze online marketing optimaal inzetten.

typeform partner

Voor gepersonaliseerde formulieren met een hoge invulratio gebruiken wij Typeform. Met deze tool kunnen we visueel aantrekkelijke formulieren maken met een personal touch. Daarnaast is het ook mogelijk om conditionele logica toe te voegen voor bijvoorbeeld een keuzehulp of tariefcalculator. We helpen je graag met het implementeren van Typeform.

Leadinfo partner

Leadinfo is onze partner voor bezoekersherkenning. Wij maken dankbaar gebruik van de software voor zowel onze eigen B2B bezoekersherkenning, als voor onze klanten. Ook meer website leads genereren? Wij helpen je er graag bij.

webinar-geek-partner

Met de coronacrisis hebben webinars een enorme lift-off meegemaakt. Vanuit Anglers organiseren we regelmatig webinars, maar ook voor onze klanten is dit een ideale oplossing. Webinargeek helpt ons bij de realisatie van realtime interactieve webinars. Wij helpen je graag met het opzetten van een webinar.

active campaign partner

ActiveCampaign biedt een gebruiksvriendelijke oplossing voor marketing automation. Door middel van deze tool kunnen we uitgebreide campagnes opzetten en zo zowel onze eigen klanten als diens klanten up to date houden. Als je aan de slag wil met marketing automation, helpen we je graag.

Pop-ups worden veel ingezet voor leadgeneratie. De korte formulieren stimuleren websitegebruikers om hun gegevens achter te laten in ruil voor bijvoorbeeld een kortingscode. Voor de inzet van pop-ups gebruiken wij al tijden OptinMonster. Ook pop-ups inzetten? Neem contact met ons op.

intention partner

Onze partner Intention is een grote speler in de hostingwereld met klanten uit zowel de Benelux als ver daarbuiten. Wil een nieuwe website? Denk er dan eens aan om je website te laten hosten bij Intention. Bij dit hostingbedrijf kan je rekenen op persoonlijke en doelgerichte service. Ook gewoon lekker in het Nederlands, wel zo makkelijk!