Onze Anglers
Jouw online marketing team

Online marketing specialisten voor het MKB

> Ontdek wat een online marketeer doet

online-marketing-detachering-2

Wij zijn Anglers

En wij hebben er zin in!

Wij zijn online marketeers in hart en nieren; resultaatgericht en échte go-getters. Allemaal werken we met een gezonde focus op de cijfers (meten is weten!) en zijn we zeer doelgericht en efficiënt.

Ook passen we ons snel aan jouw onderneming aan en maken ons de bedrijfscultuur eigen. Of we nu ondersteunend of strategisch bezig zijn; een Angler helpt jouw organisatie verder.

Anneloes Meijer

Anneloes

Online Marketeer & Team Lead

Anneloes wordt enorm enthousiast van creatieve marketing. Ze is betrokken van begin tot eind!

Arnout Reitsma

Arnout

Marketing Automation Specialist

Arnout is onze marketing automation specialist. Door zijn achtergrond in science zijn analytische uitdagingen voor hem een eitje!

Edwin

SEO Specialist

Met op zijn minst 12 jaar ervaring op zak, is Edwin onze SEO specialist. On-Page, Link-building en advies… Hij doet het allemaal!

Enzo van der Heijden

Enzo

Online Marketeer i.o.

Enzo is een creatief en analytisch persoon, waardoor hij als een vis in het water is met marketing. Hij helpt graag met het realiseren van een mooi eindresultaat voor de klant.

Esther van der Vliet

Esther

Online Marketeer & Team Lead

Esther is een creatieve, ambitieuze doorzetter met een hands on mentaliteit. Haar open karakter, proactieve houding en goede communicatie helpen bij een mooie samenwerking met de opdrachtgever.

Evelien van der Geest

Evelien

Online Marketeer i.o.

Evelien is een enthousiaste en leergierige online marketing trainee. Ze is een creatieve doorzetter die graag meedenkt over hoe wij jouw bedrijf nog beter kunnen maken.

Ingeborg

Content Specialist

Ingeborg krijgt energie van content. Ze zet graag haar tanden in complexe vraagstukken. Van strategieën uitdenken voor socials tot aan het schrijven van blogs; ze doet het allemaal.

jaimito-poeketi

Jaimito

Online Marketeer

Leer onze Angler Jaimito Poeketi kennen! Jaimito is een creatieve doorzetter, die doelgericht werkt voor het gewenste resultaat.

Joeri Bos

Joeri

Eigenaar – Sales Consultant

Joeri weet wat er voor nodig is om commercieel succes te halen. Hij is een kei in het bouwen van wederzijds volwaardige relaties wat leidt tot bedrijven en mensen die commercieel slimmer zijn om samen succesvol te zijn.

Jules Sohier

Jules

Eigenaar – Online Marketeer

Jules is samen met Joeri oprichter van Anglers. Met meer dan 25 jaar online ervaring is hij echt een oude rot in het vak. Zijn motto’s: de marketingmachine moet kloppen en er is altijd wat te doen.

Justin-Maat

Justin

Online Marketeer i.o.

Maak kennis met Justin. Een pro-actieve en leergierige trainee. Hij heeft een geen woorden maar daden mentaliteit en gaat een uitdaging niet uit de weg.

Leander

Online Marketeer

Leander is een zelfstandige, gestructureerde en enthousiaste jongen met een topsport mentaliteit. Zijn kwaliteiten zijn communiceren en samenwerken om tot een goed resultaat te komen!

Luc Nugteren

Luc

SEA Specialist

Luc is een doorzetter met ondernemersmentaliteit. Hij identificeert jouw mogelijkheden voor groei en zorgt zo voor een passende strategie.

mario evic

Mario

Online Marketeer

Mario is een creatieve en ondernemende persoon die uitdagingen omzet in kansen. Met zijn vastberadenheid en toewijding bereikt hij zijn doelen en maakt hij graag het verschil.

Merel Snijdoodt

Merel

Online Marketeer & Team Lead

Op zoek naar een gemotiveerde Angler met oog voor detail? Dan is deze schrijfvaardige slimmerik de juiste persoon!

Nena Lutam

Nena

Online Marketeer

Nena is een bezige bij met een passie voor sociale media en creatieve marketing. Ze denkt graag mee over jouw groeikansen, en gaat geen enkele uitdaging uit de weg.

Niels den Engelsman

Niels

Online marketeer i.o

Niels is een online marketeer in opleiding, die momenteel afstudeer bij Anglers. Niels is een leergierige en creatieve marketeer in opleiding.

Nienke van Dijk

Nienke

Online Marketeer

Nienke is een doorzetter, die veel energie haalt uit het springen in het diepen. Met een oplossingsgerichte denkwijze wordt er goed geluisterd.

Ruben van Willigen

Ruben

Online Marketeer

Ruben is een gemotiveerde, ambitieuze doorzetter die graag bruggen bouwt met opdrachtgevers. Door zijn Rotterdamse mentaliteit is hij niet vies van hard werken en hij gaat een uitdaging niet uit de weg.

Sam van Dinther

Sam

Online Marketeer & Team Lead

Sam is een hardwerkende, resultaatgerichte teamplayer die graag een uitdaging aangaat. Met veel enthousiasme voor het vak denkt hij graag met je mee om de gewenste resultaten te behalen.

Simone Nuijten

Simone

Online Marketeer

Simone is een enthousiaste en gepassioneerd online marketeer. Ze is erg ondernemend en uitdagingen pakt ze met twee handen aan.

Susanne Reimering

Susanne

HRM & Management Support

Susanne heeft hospitality in haar DNA! Met haar ervaring in recruitment, opleiding en management gaat ze voor het het beste resultaat voor onze Anglers en Klanten. Ook jouw verwachtingen overtreft ze graag!

Tamara

Online Marketeer & Social Ads Specialist

Tamara in één woord: heel gedreven. Gedreven om dingen goed te doen, het onderste uit de kan te halen én van alle markten thuis. Van data tot design én goed met mensen.

Terence Starke

Terence

Online Marketeer

Op zoek naar een analytische en doelgerichte Angler? Terence is een doorzetter met veel enthousiasme voor het vak. Zijn sterke communicatie skills zorgen voor een fijne samenwerking.

Tim

Online marketeer i.o

Tim is een online marketeer in opleiding. Momenteel afstudeert hij af bij Anglers. Tim is een leergierige en creatieve marketeer in opleiding.

Jouw foto hier?

Online Marketeer (i.o.) of specialist?

Bij Anglers zijn wij altijd op zoek naar (aankomend) online marketing talent. Of je nu op zoek bent naar een afstudeeropdracht, een meewerkstage of de ambitie hebt om junior online marketeer te worden.

Ontdek onze MKB tarieven
Die zijn echt wel in de haak

Bereken in vijf eenvoudige stappen het betaalbare tarief dat past bij jouw wensen.