Anglers - Get hooked

Vacature
Office Manager

Ben jij de organiserende kracht die wij missen?

> Of bekijk de andere vacatures

content marketing specialist

Houd jij ervan om de touwtjes zelf in handen te nemen en ben jij een uitstekende regelaar? Dan kunnen wij wel concluderen dat de rol van office manager jou als gegoten zit.

Bij Anglers bieden wij de kans om aan de slag te gaan binnen deze functie, waarbij jij snel en zelfstandig weet te schakelen binnen je takenpakket. Problemen ga je niet uit de weg en los je netjes op en prioriteren doe jij zonder moeite. Bovenal zorg jij voor een fijne omgeving op kantoor! 

Studie

MBO+

Werkervaring

3-5 jaar ervaring

Voltijd of deeltijd

32 uur

Werklocatie

Zuid-Holland

online-marketing-tools

Herken jij jezelf hierin?

Thuiskomen op kantoor is het gevoel dat jij jouw collega’s wil geven. Je zorgt voor een fijne werkplek en regelt alle randzaken zodat iedereen zich kan focussen op zijn werk. Daarnaast zorg je altijd voor een beetje extra gezelligheid; op kantoor én voor onze klanten en sollicitanten! 

Hoe ziet jouw nieuwe functie eruit?

Dit ga je doen én leren

Als Office Manager ben jij verantwoordelijk voor het effectief en efficiënt beheren en coördineren van de dagelijkse activiteiten binnen ons kantoor. Je hebt een veelzijdige functie waarin geen dag hetzelfde is. Je werkt samen met verschillende teams en rapporteert aan de HR Manager.

Jouw verantwoordelijkheden bestaan onder andere uit het beheren van ondersteunende taken binnen ons bedrijf. Daarnaast zorg jij voor een net en representatief kantoor en draag je zorg voor een soepele en efficiënte werking van het kantoor.

Je bent het eerste aanspreekpunt voor vragen en verzoeken van collega’s en ondersteunt de HR manager bij het uitvoeren van administratieve taken en werving. Ook coördineer je vergaderingen, kennissessies en evenementen en ben je verantwoordelijk voor de ontvangst van klanten en bezoekers.

Bij Anglers vinden we persoonlijke ontwikkeling erg belangrijk. Daarom bieden wij jou de mogelijkheid om deel te nemen aan ons online leerplatform, Anglers Academy. Maar we bieden je ook mogelijkheden om andere trainingen te volgen.

Waarom jij zéker een Angler wil worden

Als Office Manager bij Anglers krijg jij een uitdagende functie met veel verantwoordelijkheid. Je komt te werken in een dynamische en inspirerende werkomgeving waarin persoonlijke ontwikkeling centraal staat.

Zo maken wij jouw werk nog fijner:
Een aantrekkelijk salaris tussen 2.500 en 3.000 euro
NS Business Card of een kilometervergoeding
Laptop en telefoon van de zaak of een BYOD vergoeding
25 vakantiedagen per jaar
Pensioenregeling
Mogelijkheid om te participeren in het bedrijf
Doorgroeimogelijkheden en een persoonlijk ontwikkelingsplan op maat
Maandelijks kennissessies en trainingen
Legendarische teamuitjes en wekelijkse borrels
Tof kantoor mét balkon in de zon in het centrum van Rotterdam

Bij Anglers hechten wij veel waarde aan onze kernwaarden: enthousiasme, verantwoordelijkheid, vertrouwen, openheid en ontwikkeling.

Herken jij jezelf hierin en ben jij de Office Manager die ons team komt versterken? Solliciteer dan nu en word een Angler!

Voldoe jij niet helemaal onze wensen, maar denk je dat je wel geschikt bent voor deze rol? Ook dan is jouw sollicitatie welkom!

Zet een lijntje uit

Ons sollicitatieproces

Sollicitatie

Jij wilt een Angler worden! Binnen 2 weken krijg je van ons een reactie op je sollicitatie.

Kennismaking

Zien wij ook een match? Dan belt Joeri je op voor een gezellige kennismaking!

1e gesprek

Je komt langs op kantoor. Onder het genot van een bakkie leren we jou beter kennen en vertellen we jou over Anglers!

2e gesprek

Tijd om te laten zien wat je in huis hebt! Via een uitdagende opdracht kijken we waar jij staat en testen we jouw persoonlijkheid.

Aan de slag!

Hebbes! We hebben je binnen gehengeld. Tijd om je contract te ondertekenen. Welkom aan boord!