Veel gestelde vragen

We hebben een paar vragen op een rij gezet die ons vaak gesteld worden tijdens gesprekken en via Whatsapp.

De oprichters van Anglers zijn twee ervaren ondernemers. Joeri Bos heeft een achtergrond in sales, sales management en detachering. Jules Sohier is een online marketing specialist puur sang. Samen vormen zij een sterk adviesteam voor ondernemers.

Consumenten en inkopers zijn sterk online georiënteerd.  Hier liggen dus kansen voor jouw bedrijf om te groeien. Met online marketing is het mogelijk veel gerichter je doelgroep te bereiken dan met offline marketing. Ook zijn resultaten goed meetbaar waardoor je beter doelen kunt stellen en optimaliseren. Een online marketeer maakt het mogelijk jouw omzetgroei te maximaliseren.

Met de Groeiscan kom je erachter waar jouw omzetgroei vandaan gaat komen. Door gericht vragen te stellen zien wij wat verbetering nodig heeft en wat goed gaat. Vanuit de Groeiscan wordt er bekeken hoe dit te realiseren is om uiteindelijk meer omzetgroei te behalen. Doe nu gratis de online Groeiscan.

Tijdens een Groeiworkshop gaan we dieper in op de kansen die we identificeren met de Groeiscan. We vertalen samen de kansen naar concrete uitgangspunten en acties en leggen deze vast in jouw Groeiplan. We bespreken je doelgroep, positionering, propositie, kanalen, middelen. Ook je salesproces komt aan de orde.  De Groeiworkshop is een vast onderdeel van de Anglers werkwijze.

In het Groeiplan leggen we planmatig de strategie vast die jou gaat helpen om je groeidoelstellingen te bereiken. Aan de hand van de buyers journey van jouw (potentiële) klanten, werken we een marketing- en salesfunnel uit die op één pagina past. Én we benoemen alle acties die nodig zijn om het plan te verwezenlijken. Zonder plan geen omzetgroei. Zonder doel geen resultaat.

Doordat binnen bedrijven vaak kennis en tijd ontbreekt is het lastig om online marketing goed zélf uit te voeren. Een eigen online marketing medewerker op de loonlijst loont meestal niet omdat hij of zij minimaal 4 dagen per week voor je wil werken. Bovendien heb je als ondernemer kennis nodig om hem of haar aan te sturen. Door een online marketeer in te huren breng je kennis en tijd in huis waardoor jij je kansen op groei wel pakt.

Het is mogelijk om al vanaf 1 dag per week een Angler in te huren. Deze Angler komt bij jou op locatie werken en werkt samen aan het plan om sneller te groeien.