Anglers - Get hooked

Online Marketing voor het MKB

Succesvol online ondernemen!

Online ondernemen MKB

Ben jij een gedreven ondernemer, manager of directeur en wil je jouw bedrijf laten groeien? Maar mis je de kennis, ervaring of mankracht? Dan ben je aan het goede adres. Bij Anglers helpen we zowel B2B als B2C MKB-ers met online ondernemen. Wij ondersteunen jou bij je online marketing én sales, en zorgen zo voor omzetgroei.

Dit zeggen onze klanten over ons

Van plan naar meetbaar resultaat

Wij horen vaak dat MKB-ers de behoefte hebben om hun bedrijf (verder) te digitaliseren op gebied van online marketing. Het probleem is dat veel bedrijven niet weten hoe zij dit voor elkaar kunnen krijgen. Bij Anglers helpen wij het MKB met online ondernemen.

Door het opleiden en begeleiden van ondernemende online marketeers, maken we succesvolle online marketing bereikbaar voor MKB-ondernemers. Bovendien werken onze Anglers volgens onze beproefde Anglers Methode.

Trots op onze opdrachtgevers!

Deze MKB bedrijven zijn al aangehaakt en ondernemen online met een Angler aan boord!

Veelgestelde vragen

Wat houdt MKB marketing in? Welke rol speelt branding hier in?

MKB online marketing en branding zijn twee zijden van dezelfde medaille. Deze benadering draait om specifieke strategieën en tactieken die zijn ontworpen om kleine en middelgrote bedrijven te ondersteunen bij hun online groei en het opbouwen van een herkenbare merkidentiteit in de digitale wereld. Bij het opstellen van een online marketingstrategie stemmen we de behoefte en middelen af van MKB-ondernemingen. Het hoofddoel is het vergroten van hun online zichtbaarheid, het aantrekken van relevante bezoekers naar hun website, het stimuleren van conversies en het opbouwen van een sterk merk. Kijk hier hoe wij MKB bedrijven helpen met het opzetten van online marketingstrategieën.

Welke diensten bieden jullie aan op het gebied van internet marketing?

Internetmarketing, ook bekend als online marketing, omvat een veelzijdige benadering van het promoten van producten, diensten en merken via het internet. Deze multidisciplinaire aanpak omvat een breed scala aan strategieën en technieken om je online aanwezigheid te versterken en meer verkeer naar je website te leiden. Het ultieme doel is om bezoekers te converteren tot actie, zoals aankopen, inschrijvingen of het invullen van formulieren. Ontdek welke diensten Anglers aanbied om jouw bedrijf te ondersteunen met internetmarketing.

Hoe verschillen jullie van een traditioneel marketingbureau?

Traditionele marketingbureaus zijn meestal externe organisaties waarmee je een contract aangaat om specifieke diensten uit te voeren, zoals het maken van advertenties, ontwikkelen van een marketingcampagne, of het beheren van sociale media. Ze opereren op projectbasis en factureren meestal op basis van projecturen of kosten.
Anglers daarentegen gebruikt een ander model waarbij we een online marketeer rechtstreeks bij jouw bedrijf plaatsen en deel laten uitmaken van jouw interne team. Het zorgt voor veel meer betrokkenheid en expertise die specifiek is afgestemd op jouw bedrijf. Kortom, het is een meer geïntegreerde en langdurige samenwerking ten opzichte van een traditioneel bureau.

Digital marketing, klinkt tof maar wat is dat?

We snappen dat er ontzettend veel vaktermen zijn binnen marketing, dus we leggen het graag voor je uit. Digital marketing verwijst naar alle vormen van marketing die gebruikmaken van digitale kanalen, zoals internet, mobiele apparaten, sociale media en andere digitale platforms. Het omvat online marketing als een subset, maar gaat verder dan alleen internetgerelateerde activiteiten. Digital marketing kan ook betrekking hebben op offline digitale kanalen, zoals digitale televisie en radio.

Ik maak geen gebruik van mailmarketing, maar is dit wel een effectieve manier om leads te genereren?

Bij Anglers maken we graag gebruik van e-mailmarketing in onze online campagnes, en dat heeft te maken met de kosteneffectieve voordelen ten opzichte van de meer traditionele advertenties. Het mooie aan email marketing is dat je heel precies kunt meten hoe goed je het doet. Je ziet wie je emails opent, welke links mensen interessant vinden en welke acties ze ondernemen. Dat noemen we pas maximaal gebruik maken van digitalisering. Wat email marketing ook zo krachtig maakt, is de mogelijkheid van retargeting. Hiermee kun je op maat gemaakte content sturen naar mensen die echt geïnteresseerd zijn in wat je te zeggen hebt. En voor leads die misschien nog wat aandacht nodig hebben, kun je een andere benadering bedenken. Het is een slimme manier om mensen te bereiken en te betrekken.

Mijn budget is niet zo groot, maar wil wel graag adverteren met Google Ads, kan dat?

Elke klant is een unieke, met specifieke marketingdoelen en budgetten. Bij Anglers begrijpen we dat er geen universele aanpak is die voor iedereen werkt. We koesteren de diversiteit van onze klanten en streven ernaar om nauw samen te werken, waarbij we op maat gemaakte strategieën ontwikkelen die precies passen bij de individuele behoeften en middelen van elk bedrijf. We willen wel benadrukken dat online adverteren, zoals bij Google Ads, kosten met zich meebrengt. Daarom zetten we alles op alles om grondig te analyseren wat de mogelijkheden zijn en hoe we het maximale succes kunnen behalen binnen de vastgestelde budgetten. Laten we snel een afspraak inplannen voor een informeel gesprek.

Kunnen Anglers mij ook helpen met een webshop?

Bij Anglers ligt onze focus vooral op het bevorderen van de communicatie en promotie, wat inhoudt dat we ons richten op zaken zoals het optimaliseren van teksten (SEO) en het creëren van effectieve landingspagina’s. We zorgen ervoor dat jouw webshop online beter vindbaar is en dat bezoekers sneller actie ondernemen. Het is belangrijk op te merken dat we zelf geen websites bouwen.