3.125 euro voor kankeronderzoek!

Trots als een pauw, dat zijn we! Trots op het bedrag dat we hebben opgehaald voor onderzoek naar immuuntherapie. Trots op ons team dat zich gezamenlijk heeft ingezet in de strijd tegen kanker. Trots op onze Angler Anne om haar vrijwillige bijdrage als Social Media Reporter tijdens de 3 evenementen van het Daniel den Hoed Fonds. En boven alles trots op alle mensen die hebben gelopen, gefietst en gezwommen om kanker kansloos te maken.

Run4Daniel

Als team hebben wij meegedaan aan de Run4Daniel. De eerste editie is een prachtig loopevenement geworden met 1.000 deelnemers. In een geweldige sfeer liepen alle mensen om hun eigen redenen door het Kralingse bos. En ook de afsluitende BBQ was de moeite waard. Complimenten voor de organisatie van de Erasmus MC Foundation en de dames van het Daniel den Hoed Fonds.

Wij willen iedereen die gedoneerd heeft bedanken voor de donaties. Dankzij jullie hebben we meer dan 150% van ons streefbedrag opgehaald voor onderzoek naar immuuntherapie. In totaal hebben alle deelnemers van Run4Daniel €104.527,- opgehaald. Een fantastisch bedrag!

Heb je de campagne gemist en wil je nog doneren? Dat kan altijd via de site van het Daniel den Hoed Fonds.

Inspiratie

Voor Team Anglers was er reden genoeg om mee te doen. Vrijwel iedereen in ons team heeft van dichtbij meegemaakt wat kanker kan doen met mensen. Ook mij (Jules) heeft de ziekte persoonlijk geraakt. Ik ben dankbaar en trots dat mijn vrouw Shakira en ik ons verhaal hebben mogen delen op RTV Rijnmond. Veel mensen hebben ons al gezegd dat ze steun en inspiratie hebben gehaald uit het mooie interview door Ruud de Boer.*

Team Anglers is er volgend jaar zeker weer bij. En we moedigen iedereen aan om me te doen, met een eigen team of met ons team. Iedereen is welkom. Dus zet de Run4Daniel alvast in je agenda op 26 juni 2020!

Joeri en Jules

* Je kunt het interview terugluisteren op de site van RTV Rijnmond: Ruud de Boer ontmoet… Jules en Shakira Sohier