Jules Sohier

Jules Sohier

Eigenaar – Online Marketeer

Jules is samen met Joeri oprichter van Anglers. Met meer dan 25 jaar online ervaring is hij echt een oude rot in het vak. Als ‘Skipper’ adviseert hij onze opdrachtgevers in begrijpelijke taal en wordt hij enthousiast van procesoptimalisatie. Zijn motto’s: de marketingmachine moet kloppen en er is altijd wat te doen.

Interesses

Golf
Hockey
Netflix

Vaardigheden

Ondernemerschap
Digitale Strategie
Effectief werken
Data

Certificaten

Google Analytics
Predictive Analytics
De school van auto-didacten

Ervaring

Oprichter/Eigenaar – Anglers

In 2018 samen met Joeri Bos gestart met Anglers. Vanuit de overtuiging dat het MKB beter geholpen is met een eigen online marketeer aan boord. Inmiddels is Anglers uitgegroeid tot hét alternatief voor een online marketing bureau. De belangrijkste speerpunten van Anglers zijn:

  • De unieke Anglers Groei methode voor MKB organisaties
  • De Anglers Academy voor opleiding van digitaal talent
  • Onze krachtige markering en verkoop machine
  • De sterke werving van nieuw talent

Digital Marketing Consultant – Freelance

Als freelancer heb ik mogen werken voor mooie bekende en onbekende bedrijven. Van MKB-ers tot Essent en Nutricia. Ik mocht ze helpen met ontwikkelen in implementeren van digitale marketing strategieën. Alles is voorbij gekomen: digitale branding en merkactivatie, lead-generatie, optimaliseren van complexe klantreizen en e-commerce voor consumenten en de zakelijke markt.

Marketing Manager – SNS Fundcoach

Al aan het begin van deze eeuw, werd ik in het diepe gegooid bij deze ‘fin-tech startup’, waar we met ‘content-marketing’ werkten aan ‘demand generation’. En dat kon natuurlijk niet zonder ‘marketing automation’ en een ‘data driven approach’. Allemaal prachtige termen waar ik toen nog nooit van had gehoord. termen die ik nu liever vermijd.


Opleidingen

Media Management – Inholland

Van 1997 tot 2001

Alle blogs van Jules