Email marketing specialist inhuren

Online groeien met je bestaande e-mail contacten? Maak stappen met e-mail marketing.

> Of bekijk de voordelen van inhuren 

e-mail marketing specialist inhuren

Op zoek naar een email marketing specialist?

Marketing mails: wie kent ze niet? En hoe vervelend ze van tijd tot tijd ook kunnen zijn, ze werken nog steeds! E-mail marketing is namelijk een van de meest converterende marketing middelen voor veel bedrijven. Er zijn maar liefst drie keer zoveel e-mail accounts als Facebook en Twitter accounts! Kortom, zo goed als iedereen beschikt over een e-mail account. Daarnaast is e-mail marketing zeer effectief, aangezien er op talloze verschillende doelgroepen gesegmenteerd kan worden.

E-mail marketing is relatief goedkoop en erg effectief. Onze e-mail marketing specialisten kunnen e-mail marketing voor jouw bedrijf op zeer efficiënte wijze inrichten. Benieuwd wat een e-mail marketeer inhuren kost?

e-mail marketing specialist

Waarom email marketing uitbesteden?

Wanneer je e-mail marketing uitbesteedt, krijg je een e-mail marketing specialist in je organisatie die van wanten weet. Door de lijntjes kort te houden overleg je snel en effectief over de content in de nieuwsbrief. Daarnaast gaat hij of zij aan de gang met het bedenken en uitvoeren van andere nuttige e-mail marketing campagnes. Zo kom je samen tot marketing campagnes die perfect bij jouw doelgroep aansluiten!

Al vanaf 1 dag per week kan er een e-mail marketing specialist bij jou op kantoor zitten. Wij werken graag op locatie om zo goed mogelijk te kunnen samenwerken en jou als opdrachtgever een inkijkje te geven wat wij qua marketing activiteiten precies doen. Als dit niet mogelijk is, dan werkt jouw specialist vanuit ons kantoor. Benieuwd waar jouw e-mail marketing kansen liggen?

Wat doet een email marketing specialist?

Een goed begin is het halve werk. Voor een succesvolle strategie bepalen we daarom vooraf je e-mail marketingdoelstellingen. Onze e-mail marketing experts zijn hier ervaren in en helpen bij het opzetten van de marketing strategie en voeren het voor je uit. Met hun creativiteit weten ze hoe ze bestaande campagnes kunnen optimaliseren en zijn enthousiast om nieuwe ontwikkelingen toe te passen.   

Losstaand van marketing automation versturen bedrijven vaak ook nog losstaande e-mails, zoals nieuwsbrieven. Een e-mail marketing expert kan jou helpen met het maken van commerciële en informerende e-mails. De taken van een e-mail marketeer bestaan uit het opstellen en segmenteren van contactlijsten, opmaken en schrijven van e-mails, opzetten van A/B-testen en natuurlijk het versturen en analyseren van de mailings.

Trots op onze opdrachtgevers!

Deze MKB bedrijven zijn al aangehaakt en ondernemen online met een Angler aan boord!

e-mail marketing specialist inhuren

Waarom jij een email marketing specialist nodig hebt?

Met e-mail heb je grip op de gehele klantreis
Door je e-mail inspanningen goed te meten, leert jouw specialist wat wel én niet werkt
E-mail is een efficiënte marketing tool die vaak ondergeschoven wordt, maar er valt veel te behalen
Onderzoek wijst uit dat elke marketing euro die je erin stop, gemiddeld €38 oplevert
Email marketing kan je geld opleveren om verdere investeringen te doen

Ben jij al overtuigd? Één van onze e-mail marketing specialisten kan binnenkort voor jou aan de slag!

> Of neem contact op

Email marketing specialist in Rotterdam?

Ben je opzoek naar een e-mail marketeer in (regio) Rotterdam? We verzekeren je dat al onze specialisten een ‘niet lullen maar poetsen’ mentaliteit hebben. Als er iets gedaan moeten worden zetten we onze schouders eronder. We zijn ad rem, direct en nuchter. No nonsens.

Als jij een ondernemer bent die niet kan wachten om te starten met email marketing, zijn we de perfecte match. Bovendien is Rotterdam de perfecte uitvalsbasis om onze klanten in regio Zuid-Holland en omstreken te bezoeken, we werken immers het liefste bij jou op locatie. Wel zo makkelijk.

e-mail marketing specialist rotterdam

Ontdek onze MKB tarieven
Die zijn echt wel in de haak

Bereken in vijf eenvoudige stappen het betaalbare tarief dat past bij jouw wensen.

Veelgestelde vragen over e-mail marketing