Anglers officieel gecertificeerd Typeform Partner

Logo van Typeform

Anglers is al sinds 2019 officieel gecertificeerd Typeform Partner. In dit artikel leggen wij graag de voordelen van deze handige tool uit.

Een grote stap naar groei van jouw online organisatie is het binnen krijgen van leads. Je wil graag dat de leads jou de juiste informatie geven om zo de juiste deal te kunnen maken. Het begin van het maken van een deal is vaak het invullen van formulieren op de website. Daarom is het van belang dat jouw formulieren zo goed mogelijk presteren.

Merk jij ook dat jouw standaard formulieren niet goed converteren? Typeform helpt je om je conversie te verbeteren.

Wat is Typeform?

Formulieren kan je op veel verschillende manieren maken. Wij maken graag gebruik van Typeform. Typeform bied je de mogelijkheid om jouw standaard formulier om te bouwen in een gepersonaliseerde- en geautomatiseerde leadgenerator. Je wil namelijk dat het formulier dat wordt ingevuld wel de juiste informatie bevat om de lead goed op te volgen.

Een belangrijk voordeel van deze manier van het maken van formulieren is dat er veel verschillende slimme opties worden aangeboden. Hierbij moet je denken aan vragensoorten, logic jumps en calculaties. Een ander voordeel van Typeform is dat je geen programmeur nodig hebt voor de opmaak van jouw formulier. De formulieren kan je gemakkelijk maken door middel van een gebruiksvriendelijke editor.

Makkelijk voor de gebruiker

Deze gebruiksvriendelijkheid is ook terug te zien in het invullen van de formulieren van de website bezoekers. Doordat het formulier intelligent en interactief is helpt dit de bezoeker alleen vragen in te vullen welke relevant zijn. Dit zorgt voor een zeer persoonlijke touch op een website.

Typeform is op verschillende manieren te implementeren in de website. Namelijk als Pop-up, sized weergave of fullscreen. Typeform heeft zelfs de mogelijkheden om als chatbot op je website te fungeren.

Certified Partner

Anglers is de enige Certified partner in Nederland. En daar zijn we trots op. Wij vonden het belangrijk om niet alleen aanspreekpunt te zijn voor onze klanten, maar om alle Nederlandse gebruikers te kunnen ondersteunen met hun Typeform vragen. De voordelen voor onze klanten zijn:

  • Kwalitatief hoogwaardige formulieren door onze ervaring.
  • Alle marketing assistentie onder 1 dak.
  • Onze Angler kan op locatie bij de klant gemakkelijk aanpassingen doen.
  • Door Google Analytics te koppelen kunnen wij de formulieren meetbaar maken.
  • Wij bieden de mogelijkheid om formulieren a/b te testen.
  • Onze Angler maakt het formulier op zodat deze naadloos aansluit op de huisstijl van onze klanten.

Hoe wij Typeform inzetten

Typeform kan je op veel verschillende manieren inzetten. Wij hebben ze voor diverse klanten al gebruikt in de vorm van een lead generator, survey, quiz en zelfs voor sollicitaties. Hierbij kijken wij samen met onze klant naar de output die de formulieren moeten geven. Dit hebben wij bijvoorbeeld gedaan voor onze klanten Witropa en Active4Health.

  • Witropa is een reisorganisatie die klanten helpt de reis van hun leven te maken in Costa Rica. Vanwege het feit dat deze reizen op maat gemaakt worden hebben wij voor Witropa een Typeform opgezet die website bezoekers helpt een vrijblijvend reisplan op te zetten. De Typeform voor Witropa is hier terug te vinden.
  • Active4Health is een sportschool in Nieuwerkerk aan den IJssel met een breed aanbod in groepslessen. Voor Active4Health hebben wij een Typeform gemaakt waarin sporters kunnen ontdekken welke groepsles het beste bij hen past.
Wat zijn de belangrijkste voordelen van Typeform?

Typeform is vooral heel gebruiksvriendelijk. Zowel voor de beheerder als voor de gebruiker. Je klikt makkelijk je formulier in elkaar. Het ziet er bovendien heel tof uit!

Heb je een IT-er nodig om Typeform te gebruiken?

Zeker niet. Typeform staat los van je website, maar is makkelijk te integreren als je toegang hebt tot je CMS (zoals WordPress). Daarbij heb je geen technische kennis nodig om de forms te ontwikkelen. Zo kun je bijvoorbeeld een calculator of productkeuze tool sneller realiseren.

Welke functies heeft Typeform?

Ehm… teveel om hier op te noemen. bovendien komen er regelmatig nieuwe functies bij. De meest actuele feature list, vind je hier.

Kun je Typeform ook inzetten als chatbot?

Jazeker! Dat is een vrij nieuwe en supercoole functie. En ook weer makkelijk in elkaar te zetten.

Wat kost Typeform?

Het prijsmodel van Typeform is flexibel op basis van de features die je nodig hebt en het aantal reacties die je krijgt. Belangrijker: je hebt Typerform al snel terugverdiend ten opzichte van het laten ontwikkelen van een intelligent formulier door een ontwikkelaar.

Kan ik ergens een voorbeeld zien?

Natuurlijk: kijk maar eens op de Typeform test die wij hebben ontwikkeld voor je. Hier start je hem.

Kan ik een proefaccount aanmaken?

Jazeker! Klik hier om direct te starten. No strings attached!

Benieuwd wat het kost om een online marketeer in te huren?
Met onze tariefcalculator bereken je in 5 stappen het tarief dat past bij jouw wensen.
> Start hier