Logo van Typeform

Anglers is al sinds 2019 officieel gecertificeerd Typeform Partner. In dit artikel leggen wij graag de voordelen van deze handige tool uit.

Een grote stap naar groei van jouw online organisatie is het binnen krijgen van leads. Je wil graag dat de leads jou de juiste informatie geven om zo de juiste deal te kunnen maken. Het begin van het maken van een deal is vaak het invullen van formulieren op de website. Daarom is het van belang dat jouw formulieren zo goed mogelijk presteren.

Merk jij ook dat jouw standaard formulieren niet goed converteren? Typeform helpt je om je conversie te verbeteren.

Wat is Typeform?

Formulieren kan je op veel verschillende manieren maken. Wij maken graag gebruik van Typeform. Typeform bied je de mogelijkheid om jouw standaard formulier om te bouwen in een gepersonaliseerde- en geautomatiseerde leadgenerator. Je wil namelijk dat het formulier dat wordt ingevuld wel de juiste informatie bevat om de lead goed op te volgen.

Een belangrijk voordeel van deze manier van het maken van formulieren is dat er veel verschillende slimme opties worden aangeboden. Hierbij moet je denken aan vragensoorten, logic jumps en calculaties. Een ander voordeel van Typeform is dat je geen programmeur nodig hebt voor de opmaak van jouw formulier. De formulieren kan je gemakkelijk maken door middel van een gebruiksvriendelijke editor.

Deze gebruiksvriendelijkheid is ook terug te zien in het invullen van de formulieren van de website bezoekers. Doordat het formulier intelligent en interactief is helpt dit de bezoeker alleen vragen in te vullen welke relevant zijn. Dit zorgt voor een zeer persoonlijke touch op een website.

Typeform is op verschillende manieren te implementeren in de website. Namelijk als Pop-up, sized weergave of fullscreen.

Benieuwd naar Typeform. Klik dan hier voor meer informatie.

Anglers is Certified Partner

En daar zijn we trots op. Wij vonden het belangrijk om niet alleen aanspreekpunt te zijn voor onze klanten, maar om alle Nederlandse gebruikers te kunnen ondersteunen met hun Typeform vragen. De voordelen voor onze klanten zijn:

  • Kwalitatief hoogwaardige formulieren door onze ervaring.
  • Alle marketing assistentie onder 1 dak.
  • Onze Angler kan op locatie bij de klant gemakkelijk aanpassingen doen.
  • Door Google Analytics te koppelen kunnen wij de formulieren meetbaar maken.
  • Wij bieden de mogelijkheid om formulieren a/b te testen.
  • Onze Angler maakt het formulier op zodat deze naadloos aansluit op de huisstijl van onze klanten.

Hoe wij Typeform inzetten

Typeform kan je op veel verschillende manieren inzetten. Wij hebben ze voor diverse klanten al gebruikt in de vorm van een lead generator, survey, quiz en zelfs voor sollicitaties. Hierbij kijken wij samen met onze klant naar de output die de formulieren moeten geven. Dit hebben wij bijvoorbeeld gedaan voor onze klanten Witropa en Active4Health.

  • Witropa is een reisorganisatie die klanten helpt de reis van hun leven te maken in Costa Rica. Vanwege het feit dat deze reizen op maat gemaakt worden hebben wij voor Witropa een Typeform opgezet die website bezoekers helpt een vrijblijvend reisplan op te zetten. De typeform voor Witropa is hier terug te vinden.
  • Active4Health is een sportschool in Nieuwerkerk aan den IJssel met een breed aanbod in groepslessen. Voor Active4Health hebben wij een Typeform gemaakt waarin sporters kunnen ontdekken welke groepsles het beste bij hen past. Bekijk hier de Typeform.

Tip: zelf gebruiken we Typeform ook actief voor leadgeneratie. Wil je weten of Typeform iets voor jou is? Doe dan nu zelf de Typeform test ▶︎