Marketing automation bureau inhuren?

Haal meer uit je klantenbestand
met marketing automation

> Of bekijk de voordelen van inhuren 

marketing automation specialist inhuren

Wat is marketing automation?

Marketing automation is een steeds populairder begrip aan het worden binnen (MKB) bedrijven. Het is dan ook bijna niet meer weg te denken uit de marketing wereld. Door gebruik te maken van automatisering in je marketing kun je potentiële klanten beter begeleiden in hun aankoopproces en zo de leadconversie verhogen.

Zoals gezegd is marketingautomatisering dus een technologie die je kan helpen bij het automatiseren van marketingprocessen. Zo kun je gemakkelijk en snel meerdere kanalen en meerdere campagnes automatisch inzichtelijk houden en beheren.

Door gebruik te maken van deze marketing techniek kun je je (potentiële) klanten benaderen door middel van o.a. geautomatiseerde berichten via e-mail of social media. Deze berichten worden verstuurd door bepaalde instructies die in workflows staan. Als deze workflows goed worden opgezet, kun je dus geheel automatisch een klant of potentiële klant het perfecte bericht voorschotelen.

Niet alleen voor marketing afdelingen is marketing automation een must, ook sales afdelingen maken veelvuldig gebruik van automatiseringen. Ze gebruiken het vaak om verkoopactiviteiten te automatiseren om op deze manier de efficiëntie en de omzet te maximaliseren. Door veel van de vaak herhalende taken te automatiseren, heeft men meer tijd voor belangrijker zaken.

Ben je nieuwsgierig naar hoe een deze marketing techniek jouw bedrijf verder kan helpen? Dan bieden onze Anglers hierbij de ideale uitkomst! We helpen je graag bij het ontwikkelen van een online marketing automation strategie. Benieuwd hoeveel een marketing automation specialist inhuren kost?

marketing automation specialist

Starten met marketing automation?

Neem een Angler in de hand en maak samen stappen met marketing automation. Onze marketing automation specialist komt al vanaf 1 dag per week bij jou op kantoor zitten. Hierdoor krijg jij als opdrachtgever een inkijkje in wat wij precies doen. Als dit niet mogelijk is, dan werkt jouw automation specialist vanuit ons kantoor.

Wat doen we met marketing automation?

Marketing automation kan jou helpen klanten automatisch op te volgen op verschillende stappen in het klanttraject. Na het bepalen van het doel van een automatisering, kan een marketing automation specialist jou helpen om de automatiseringen in stand te brengen. De taken lopen uiteen van inrichten van de marketing automation tool, tot ontwerpen van e-mail templates, A/B-testen met e-mails en tenslotte het analyseren van resultaten en natuurlijk aanpassen waar nodig.

Trots op onze opdrachtgevers!

Deze MKB bedrijven zijn al aangehaakt en ondernemen online met een Angler aan boord!

marketing automation specialist

Waarom jij een automation bureau nodig hebt?

Helpt jou de juiste content, op het juiste moment, op de juiste plaats en naar de juiste persoon versturen
Marketing automation goed instellen scheelt jou veel tijd in het opvolgen van potentiële klanten
Een marketing automation bureau helpt je bij het analyseren van het gedrag van jouw leads en daarop in te spelen
Met een automation bureau kun je leads met e-mail marketing opwarmen om ze vervolgens mij sales over te dragen of al te laten converteren
Marketing en sales worden zo beter op elkaar afgestemd en jouw salesproces wordt gestroomlijnder

Ben jij al overtuigd? Één van onze marketing automation specialisten kan binnenkort voor jou aan de slag!

> Of neem contact op

Hulp bij marketing automation in Rotterdam?

Ben je opzoek naar een marketing automation specialist uit (regio) Rotterdam? We verzekeren je dat al onze specialisten een ‘niet lullen maar poetsen’ mentaliteit hebben. Als er iets gedaan moeten worden zetten we onze schouders eronder. We zijn ad rem, direct en nuchter. No nonsens.

Als jij een ondernemer bent die niet kan wachten om te starten met een nieuwe en verbeterde strategie, zijn we de perfecte match. Bovendien is Rotterdam de perfecte uitvalsbasis om onze klanten in regio Zuid-Holland en omstreken te bezoeken, we werken immers het liefste bij jou op locatie. Wel zo makkelijk.

marketing automation specialist rotterdam

Ontdek onze MKB tarieven
Die zijn echt wel in de haak

Bereken in vijf eenvoudige stappen het betaalbare tarief dat past bij jouw wensen.