Online advertising specialist inhuren?

Haal het maximale uit je online advertising budget. Dat wil jij toch ook? Groei online met een Angler aan boord.

> Of bekijk de voordelen van inhuren 

Wat is online advertising?

Naast het verhogen van je organische bereik, is het mogelijk om middels online advertising meer kwalitatief hoogwaardige leads te genereren. Anglers is hiervoor de ideale oplossing! Onze Anglers zijn namelijk in staat om advertising te implementeren middels alle social media kanalen zoals LinkedIn, Facebook, Instagram en Pinterest. Daarnaast is het mogelijk om retargeting toe te passen binnen deze kanalen of via Google Advertising. Display advertising is dan voor u een bekend principe. Benieuwd hoeveel een online advertising specialist inhuren kost?

online advertising specialist

Hoe helpt een online advertising specialist inhuren jouw bedrijf verder?

Al vanaf 1 dag per week kan er een online advertising specialist bij jou op kantoor zitten. Wij werken graag op locatie om zo goed mogelijk te kunnen samenwerken en jou als opdrachtgever een inkijkje te geven in wat wij precies doen. Als dit niet mogelijk is, dan werkt jouw online strateeg vanuit ons kantoor.

Wat doet een online advertising specialist?

Een ads specialist helpt jou met online advertising van A tot Z. Allereerst bepalen we samen jouw doelen, de doelgroep, de juiste platforms en een budget. Verder helpt een Ads specialist met het inrichten van advertising accounts (Google Ads, Facebook Ads, etc.), plaatsen van pixels, campagnes en advertenties uitdenken en opzetten, en het analyseren en optimaliseren van campagnes.

Trots op onze opdrachtgevers!

Deze MKB bedrijven zijn al aangehaakt en ondernemen online met een Angler aan boord!

Online advertising specialist in Rotterdam?

Ben je opzoek naar een Ads Specialist uit (regio) Rotterdam? We verzekeren je dat al onze Anglers een ‘niet lullen maar poetsen’ mentaliteit hebben. Als er iets gedaan moeten worden zetten we onze schouders eronder. We zijn ad rem, direct en nuchter. No nonsens.

Als jij een ondernemer bent die niet kan wachten om te starten met het draaien van ads, dan zijn we de perfecte match. Bovendien is Rotterdam de perfecte uitvalsbasis om onze klanten in regio Zuid-Holland en omstreken te bezoeken, we werken immers het liefste bij jou op locatie. Wel zo makkelijk.

online ads specialist

Ontdek onze MKB tarieven
Die zijn echt wel in de haak

Bereken in vijf eenvoudige stappen het betaalbare tarief dat past bij jouw wensen.