Justin-Maat

Justin Maat

Online Marketeer

Ontmoet Justin, een sociaal en energiek persoon. Hij is afgestudeerd in International Business, en wil ontzettend graag meer ervaring opdoen in het veld van online marketing. Hij is ondernemend van aard en schuwt geen uitdaging. Justin heeft al ervaring opgedaan met Google Analytics en het beheer van sociale media. In zijn vrije tijd kun je hem vinden op het voetbalveld.

Interesses

Voetbal
Reizen
Games
Films en series

Vaardigheden


Google Analytics

samenwerken

website optimalisatie

SEO

Certificaten

Google Ads Search Certification
Google Analytics Certification
Digital Marketing Growth Tribe
Digital Communication Growth Tribe
Mimic Pro
Google Digital Garage: The fundamentals of digital marketing
Digital Marketing Growth Tribe

Ervaring

Junior online marketeer

Een greep uit Justin zijn klanten bij Anglers:

  • Econtras – C.J. van Waas isolatie

Bij Econtras heeft Justin vanaf scratch de marketing opgezet. Dit begon bij het opzetten van de meetbaarheid en een visueel marketing dashboard, naar het opzetten van advertenties in Google Ads en LinkedIn.

  • Boerman Groep

Boerman Groep bestaat uit 7 Business Units waarmee het een totaal logistiek concept aanbiedt. Boerman Groep is gespecialiseerd in het transport van exceptionele ladingen, autolaadkranen, en industriƫle verhuizingen. Ik werk hier aan het opzetten van een nieuwe website door het aanleveren van zoekmachine geoptimaliseerde teksten en het opzetten van de technische SEO op de website.

  • Witropa Travel

Witropa Travel bied persoonlijke en op maat gemaakte rondreizen in Costa Rica. Ik help Witropa Travel met het optimaliseren van de snelheid, gebruiksvriendelijkheid en conversieoptimalisatie van de website. Ook help ik met het opzetten van een contentstrategie voor Facebook en Instagram, waarbij ik de posts ook aanlever.

Traineeship Online Marketeer

Justin heeft met succes het traineeship van Anglers binnen 7 maanden afgerond.

Volgen van modules vanuit de Anglers Academy om kennis en ervaring op te doen over verschillende aspecten van online marketing, om dit vervolgens in de praktijk toe te kunnen passen bij de klanten van Anglers.

  • WordPress & HTML.
  • Google Analytics 4.
  • Social Media Management.
  • Online Strategie.
  • En nog veel meer!

Marketing stagiair – Tenvinilo

Justin was verantwoordelijk voor de Nederlandse en Vlaamse marketing van Tenvinilo. De verantwoordelijkheden gingen vooral over de link building, posts op social media en analyseren van de Google Analytics.


Opleidingen

HBO International Business and Studies – Hogeschool Rotterdam

Van 2017 tot 2023

Havo Economie en Maatschappij – OSG de Ring van Putten

Van 2010 tot 2016

Alle blogs van Justin