E-commerce specialist inhuren

Onze Anglers brengen jouw webwinkel naar een hoger niveau. Is jouw webshop klaar voor een shopping spree?

> Of bekijk de voordelen van inhuren 

e-commerce marketeer inhuren

Wat is e-commerce?

E-commerce marketing is er voor zowel een B2B als B2C webshop. Onze Anglers helpen jou je webshop zo effectief mogelijk inrichten. De juiste gebruikerservaring bij het zoeken naar een product of de koper een veilig gevoel geven binnen het betaalproces kunnen cruciaal zijn. Juist daar wil je het uitstappercentage zo laag mogelijk houden en geen klanten verliezen. Benieuwd wat een Angler inhuren kost als je hierbij hulp nodig hebt?

e-commerce specialist inhuren

Hoe helpt een e-commerce strategie jouw webshop verder?

Al vanaf 1 dag per week kan er een e-commerce specialist bij jou op kantoor zitten. Wij werken graag op locatie om zo goed mogelijk te kunnen samenwerken en jou als opdrachtgever een inkijkje te geven wat wij precies doen. Als dit niet mogelijk is, dan werkt jouw e-commerce specialist vanuit ons kantoor.

Wat doet een e-commerce specialist?

Een goede webshop creëren is een stuk ingewikkelder dan een standaard website. Een e-commerce marketeer inhuren kan helpen jouw webshop naar een hoger niveau te tillen. Door jouw webshop te optimaliseren verbeter je de gebruikerservaring van bezoekers. Maar waar is een e-commerce marketeer dan verantwoordelijk voor?

Google (SEO, SEA), Email, Conversieoptimalisatie en meer

Een e-commerce marketeer is onder andere verantwoordelijk voor: SEA (search engine advertising) campagnes opzetten, de SEO (Search Engine Optimization) van de website verbeteren, email marketing campagnes opzetten, middels conversieoptimalisatie ervoor zorgen dat de website beter converteert, alle data visueel maken middels een data studio dashboard en meer. Kortom, een heel scala aan marketingactiviteiten die naast het runnen van een weshop opgepakt moeten worden. Je hebt er letterlijk een dagtaak aan en dat is waarom een e-commerce marketeer inhuren voor je webshop zo handig kan zijn.

De laatste jaren zul je als webshop eigenaar gemerkt hebben dat steeds meer mensen online shoppen. Daar moet jouw webshop uiteraard wel op voorbereid zijn! Is het voor jou een uitdaging om bezoekers naar je site te krijgen via SEO of SEA? Of weten ze jou wel te vinden, maar bestellen ze niets? Wat jouw vraagstuk ook is, onze e-commerce specialisten weten er wel raad mee.

Trots op onze opdrachtgevers!

Deze MKB bedrijven zijn al aangehaakt en ondernemen online met een Angler aan boord!

e-commerce expert inhuren

Waarom jij een e-commerce expert nodig hebt?

Een e-commerce specialist helpt jouw website om zo goed mogelijk te converteren
We duiken de cijfers in en geven advies over hoe jouw webshop geoptimaliseerd kan worden. Na jouw akkoord voeren we het ook meteen uit
Een e-commerce marketeer helpt jou onder andere product content schrijven, de webshop beheren en user experience verbeteren
Onze specialisten helpen ook verkeer naar jouw website te leiden met o.a. SEO, SEA, social media, marketplaces (zoals Bol.com en Amazon) en meer
Elke maand rapporteren we de cijfers en tonen we aan wat onze inspanningen hebben opgeleverd

Ben jij al overtuigd? Één van onze e-commerce specialisten kan binnenkort voor jou aan de slag!

> Of neem contact op

E-commerce specialist in Rotterdam?

Ben je opzoek naar e-commerce marketing in (regio) Rotterdam? We verzekeren je dat al onze specialisten een ‘niet lullen maar poetsen’ mentaliteit hebben. Als er iets gedaan moeten worden zetten we onze schouders eronder. We zijn ad rem, direct en nuchter. No nonsens.

Als jij een ondernemer bent die niet kan wachten om te starten met marketing voor je e-commerce website, zijn we de perfecte match. Bovendien is Rotterdam de perfecte uitvalsbasis om onze klanten in regio Zuid-Holland en omstreken te bezoeken, we werken immers het liefste bij jou op locatie. Wel zo makkelijk.

e-commerce specialist rotterdam

Ontdek onze MKB tarieven
Die zijn echt wel in de haak

Bereken in vijf eenvoudige stappen het betaalbare tarief dat past bij jouw wensen.