SEA specialist inhuren

Haal het maximale uit je online advertising budget. Groei online met een Angler aan boord.

> Of bekijk de voordelen van inhuren 

sea specialist inhuren

Wat is SEA?

SEA staat voor Search Engine Advertising, oftewel zoekmachinemarketing. SEA focust zich op het inzetten van betaalde campagnes om jouw website beter vindbaar te maken bij zoekmachines. Door gebruik te maken van de juiste zoekwoorden die relevant zijn voor jouw bedrijf, vergroot je je relevantie en vindbaarheid.

sea specialist inhuren

Hoe helpt een SEA specialist inhuren jouw bedrijf verder?

Al vanaf 1 dag per week kan er een online advertising specialist bij jou op kantoor zitten. Wij werken graag op locatie om zo goed mogelijk te kunnen samenwerken en jou als opdrachtgever een inkijkje te geven wat wij precies doen. Als dit niet mogelijk is, dan werkt jouw online advertising specialist vanuit ons kantoor.

Wat doet een SEA specialist?

Een SEA specialist richt jouw advertentie-account helemaal in. Google Ads, Microsoft Ads of allebei? Search, display, shopping of performance max? Hij of zij zorgt er voor dat er betaalde advertenties live komen te staan tegen een zo goedkoop mogelijke prijs. Daarnaast analyseert de specialist de campagnes en optimaliseert deze voor betere resultaten.

Trots op onze opdrachtgevers!

Deze MKB bedrijven zijn al aangehaakt en ondernemen online met een Angler aan boord!

sea specialist

Waarom jij een SEA specialist nodig hebt?

Samen besluiten jullie welke kanalen en vormen van adverteren het meest geschikt zijn voor jouw doelstellingen
Een goede SEA expert helpt jou de juiste zoekwoorden kiezen en schrijft hier scherpe advertentieteksten bij
Een SEA specialist weet alle ins en outs van adverteren en voorkomt dat jij onnodig geld uitgeeft aan advertenties die niet werken
Jouw specialist houdt nauw je CPC, CTR en conversies in de gaten. Beweegt het de verkeerde richting in? Dan grijpen ze in!
SEA specialisten maken maandelijks een rapportage met bijpassende adviezen zodat jij alleen akkoord hoeft te geven en je kan focussen op andere zaken.

Ben jij al overtuigd? Één van onze e-mail marketing specialisten kan binnenkort voor jou aan de slag!

> Of neem contact op

SEA expert in Rotterdam?

Ben je opzoek naar een SEA marketeer in (regio) Rotterdam? We verzekeren je dat al onze specialisten een ‘niet lullen maar poetsen’ mentaliteit hebben. Als er iets gedaan moeten worden zetten we onze schouders eronder. We zijn ad rem, direct en nuchter. No nonsens.

Als jij een ondernemer bent die niet kan wachten om te starten met online marketing, zijn we de perfecte match. Bovendien is Rotterdam de perfecte uitvalsbasis om onze klanten in regio Zuid-Holland en omstreken te bezoeken, we werken immers het liefste bij jou op locatie. Wel zo makkelijk.

sea expert rotterdam

Ontdek onze MKB tarieven
Die zijn echt wel in de haak

Bereken in vijf eenvoudige stappen het betaalbare tarief dat past bij jouw wensen.

Veelgestelde vragen over zoekmachine adverteren (SEA)

1 2 3