Online Marketing

Internetmarketing of online marketing is een vorm van marketing van producten en diensten via internet. Hiermee bedoelen we internetreclame, maar ook minder directe vormen van marketing. Denk dan aan zoekmachinemarketing, affiliate marketing, e-mailmarketing, contentmarketing, virale marketing en social media.

Online Marketing biedt vele mogelijkheden tot het gericht en gepersonaliseerd benaderen van je doelgroepen. Marketing Automation kan hierin een belangrijke rol spelen. Wil je weten hoe je sneller kunt groeien door slimme inzet van internet marketing? Neem dan contact met ons op voor een afspraak.

Influencer marketing: 5 redenen om het niet te doen

Is de hype rondom influencer marketing terecht? In dit artikel bespreken we 5 nadelen van influencer marketing | Lees nu verder!
Marketing automation

Marketing Automation is voor iedereen

Marketing automation; iedereen heeft het er over. Als je alle marketing professionals en bureau’s moet geloven, ben je als bedrijf gedoemd als je geen marketing automation toepast! Maar wat is het eigenlijk? Wat kan je er precies mee doen en bereiken? En welke fouten wil je niet maken?

Hoe maak je een social media plan?

Hoe zorg je dat je successen boekt op dit social media? In dit artikel geven we je 6 tips om zelf een plan op te stellen | Lees nu verder!
LinkedIn Sponsored InMail

6 redenen waarom een Sponsored LinkedIn InMail waardevol kan zijn

LinkedIn Sponsored Inmail- Enkele weken geleden was het zo ver. Ik ontving voor het eerst een bericht via LinkedIn Sponsored Inmail. Of dit bericht voor mij waardevol was? Mwa, niet echt. Maar wanneer je deze manier van promotie op de juiste…

Zo maak je persona's - een must als je sneller wilt groeien!

,
Met behulp van persona's creëer je tastbare mensen in plaats van een algemene doelgroep. Geen overbodige luxe bij het realiseren van online groei!

Een succesvolle Facebook campagne

,
Voor onze klant Witropa Travel lanceerden we een succesvolle Facebook campagne. We nemen je mee in onze weg naar succes inclusief de cijfers.
Wat is online marketing?

Online Marketing, wat is dat eigenlijk?

Vaak krijgen we de vraag “wat doen jullie nou precies?”. Dat is een logische vraag, want het online marketing vak is divers, diffuus, complex en verwarrend. De meeste ondernemers en managers hebben daarom ook geen idee. We vinden het zelf…
Drip campagne

Zo maak je een drip campagne

Een drip-campagne is een geautomatiseerde set van e-mails waarmee je druppelsgewijs informatie verstuurd om prospects door de Buyer Journey te loodsen. Een drip- campagne kan je op verschillende manieren inzetten.
Social media strategie

3 tips voor meer structuur in je social media strategie

Anno 2019 is social media een belangrijk onderdeel van de marketingstrategie. Toch wordt vaak vergeten om ook voor social media een duidelijke strategie te volgen. Heb jij al een gestructureerde social media strategie? Wij geven je 3 tips hoe…
conversie optimalisatie

Conversie optimalisatie: focus op de non-conversie

,
3 tips om je marketing rendement te verhogenConversie optimalisatie is een vak apart binnen het online marketing spectrum. Het omvat alle activiteiten die te maken hebben met het maximaliseren van het aantal website bezoekers dat…