WIJ ZIJN ANGLERS

Online Marketeers

Onze Anglers zijn online marketeers in hart en nieren; sales driven en echte go-getters. Allemaal werken we met een gezonde focus op de cijfers (meten is weten!) en zijn we zeer doelgericht en efficiënt. Ook passen we ons snel aan jouw onderneming aan en maken ons de bedrijfscultuur eigen. Of we nu ondersteunend of strategisch bezig zijn; een Angler kun je er goed bij hebben!

Deze Anglers maken voor jou het verschil

Senna

Senna

Dit is Senna! Senna is een enthousiaste
en gemotiveerde online marketeer. Ze weet wat ze wil en heeft met haar 21 lentes een frisse blik te bieden! Haar interesse ligt vooral bij het produceren van content, klantcontact en het opzetten van gepaste communicatie strategieën. Veelzijdiger kun je het niet hebben toch?

Jules Sohier

Jules Sohier

Ontmoet Jules, Angler van het eerste uur. Een ondernemende online marketingspecialist die 20 jaar in het vak zit. Met zijn kennis en ervaring helpt hij grote én kleine bedrijven met het klantgericht inzetten van marketing en sales, in combinatie met slimme digitale technieken. Jules is een winnaar en een teamspeler, zowel op persoonlijk, sportief als zakelijk vlak. Een succesvolle samenwerking begint bij een goed gesprek met Jules.

Word ook een Angler

Ben jij een digital native met commercieel talent? Houd jij van aanpakken en ga je uitdagingen niet uit de weg? Dan zijn we op zoek naar jou!

Lisa

Lisa

Lisa is een enthousiaste en leergierige online marketeer. Vooral social media en content-creatie spreken haar aan, maar organiseren doet ze ook graag. Zoek jij iemand die niet bang is gevarieerde taken op zich te nemen? Dan helpt Lisa je graag verder.

Tamara

Tamara

Leer Tamara kennen! Een enthousiaste en leergierige online marketeer. Ze houdt zich graag bezig met social media en is op de hoogste van de laatste ins en outs om hier optimaal gebruik van te maken. Daarnaast gaat ze uitdagingen niet uit de weg en is ze altijd op zoek naar de juiste oplossing. Wil jij online marketing op een creatieve manier inzetten? Dan helpt Tamara je met alle plezier!

Daan

Daan

Maak kennis met Angler Daan. Een leergierige doorzetter met veel empathie. Daan heeft veel kennis van leadgeneratie en wat ervoor nodig is om dit online zo effectief mogelijk te realiseren. Dit doet hij met veel enthousiasme, doorzettingsvermogen en goede communicatie. Daan gaat voor een succesvolle samenwerking door goed te luisteren naar de behoeftes van de opdrachtgever en diens klanten.

Wil je één van ons inhuren?

Door op de knop hiernaast te klikken, kom je erachter wat de voordelen zijn van het inhuren van een online marketeer en wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen. Voor een aantrekkelijk MKB tarief zit één van onze Anglers bij jou op kantoor.

Lukas

Lukas

Maak kennis met Angler Lukas. Een ondernemende, analytische Online Marketeer met een commerciële mindset. Lukas heeft veel kennis van Online advertising en data visualisatie. Hij weet wat ervoor nodig is om zo effectief mogelijk online doelen te realiseren. Dit doet hij met veel passie, doorzettingsvermogen en goede communicatie. Lukas gaat voor het maximaal haalbare om tot een duurzaam resultaat te komen.

Joeri Bos

Joeri Bos

Joeri is een ras-Angler. Een echte commerciële ondernemer. Hij verdiende zijn sporen in de detachering en deed bakken saleservaring op in de automatisering. Als iemand weet wat er voor nodig is om commercieel succes te halen, is het deze man. Hij is een kei in het bouwen van duurzame relaties en gaat altijd voor de win-win. In zijn rol als Angler helpt Joeri mensen commercieel slimmer te worden, om zo samen succesvol te zijn.

Heb je een online marketingvraag?

Wil je meer uit je online marketing halen? Of je nu een vraag hebt over SEO, SEA, Social Media, analytics of e-mail marketing. Onze Anglers helpen je graag en bellen je terug op het moment dat het jouw uitkomt.

Direct je vraag stellen? Bel 010 – 30 75 686

Merel

Merel

Op zoek naar een gemotiveerde Angler met oog voor detail? Dan is Merel de juiste persoon! Met een flinke dosis creativiteit en een analytisch vermogen, zorgt Merel dat het meeste uit een samenwerking gehaald wordt. Content-creatie en het opzetten van communicatie strategieën, dat is haar ding. Door haar drang naar kennis en haar nieuwsgierigheid staat ze altijd open voor leuke uitdagingen.

Emiel

Emiel

Meet Emiel! Emiel is zowel technisch als creatief sterk. Luistert goed naar welk plan jij voor ogen hebt en vertaalt die in een handomdraai naar een strategisch online marketingplan. Hij wil graag weten hoe alles werkt en vindt het leuk om te onderzoeken. Ben jij op zoek naar verbetering binnen je bedrijf en is online marketing daar een onderdeel van? Dan kan Emiel je zeker met veel plezier helpen!

Arnout

Arnout

Door zijn achtergrond in de science wereld brengt hij een sterk analytisch vermogen met zich mee. Met een strak marketing plan en een can-do-attitude zorgt hij ervoor dat jouw groei wensen waarheid worden. En door goed gebruik van marketing automation gebeurt dit nog tijd efficiënt ook.

Aan de slag met Marketing Automation?

Met Marketing Automation voelen onze Anglers zich als een vis in het water. En worden alle automation lijnen een wirwar? Dan doen we een beroep op onze specialisten.

Marketing Automation is voor iedereen. Dus ook voor jouw bedrijf.

Benieuwd naar wat een online marketeer doet?

We krijgen vaak de vraag wat de rol van een online marketeer is binnen een bedrijf. Oftewel: wat doet een online marketeer eigenlijk? Onze Anglers zijn binnen het online vakgebied allround opgeleid. Ze hebben kennis van alle online marketing domeinen.

Waarom zou ik een online marketeer inhuren?

Doordat binnen bedrijven vaak kennis en tijd ontbreekt is het lastig om online marketing goed zélf uit te voeren. Een eigen online marketeer op de loonlijst loont meestal niet omdat hij of zij minimaal 4 dagen per week voor je wil werken.

Bovendien heb je als ondernemer kennis nodig om hem of haar aan te sturen. Een online marketeer inhuren van Anglers brengt de kennis en tijd in huis waardoor jij je kansen op groei wel degelijk gaat pakken.