WIJ ZIJN ANGLERS

Online Marketeers

Onze Anglers zijn online marketeers in hart en nieren; sales driven en echte go-getters. Allemaal werken we met een gezonde focus op de cijfers (meten is weten!) en zijn we zeer doelgericht en efficiënt. Ook passen we ons snel aan jouw onderneming aan en maken ons de bedrijfscultuur eigen. Of we nu ondersteunend of strategisch bezig zijn; een Angler kun je er goed bij hebben!

Deze Anglers maken voor jou het verschil

Daan

Daan

Maak kennis met Angler Daan. Een leergierige doorzetter met veel empathie. Daan heeft veel kennis van leadgeneratie en wat ervoor nodig is om dit online zo effectief mogelijk te realiseren. Dit doet hij met veel enthousiasme, doorzettingsvermogen en goede communicatie. Daan gaat voor een succesvolle samenwerking door goed te luisteren naar de behoeftes van de opdrachtgever en diens klanten.

Joeri Bos

Joeri Bos

Joeri is een ras-Angler. Een echte commerciële ondernemer. Hij verdiende zijn sporen in de detachering en deed bakken saleservaring op in de automatisering. Als iemand weet wat er voor nodig is om commercieel succes te halen, is het deze man. Hij is een kei in het bouwen van duurzame relaties en gaat altijd voor de win-win. In zijn rol als Angler helpt Joeri mensen commercieel slimmer te worden, om zo samen succesvol te zijn.

Jules Sohier

Jules Sohier

Ontmoet Jules, Angler van het eerste uur. Een ondernemende online marketingspecialist die 20 jaar in het vak zit. Met zijn kennis en ervaring helpt hij grote én kleine bedrijven met het klantgericht inzetten van marketing en sales, in combinatie met slimme digitale technieken. Jules is een winnaar en een teamspeler, zowel op persoonlijk, sportief als zakelijk vlak. Een succesvolle samenwerking begint bij een goed gesprek met Jules.

Word ook een Angler

Ben jij een digital native met commercieel talent? Houd jij van aanpakken en ga je uitdagingen niet uit de weg? Dan zijn we op zoek naar jou!

Senna

Senna

Dit is Senna! Senna is een enthousiaste
en gemotiveerde online marketeer. Ze weet wat ze wil en heeft met haar 21 lentes een frisse blik te bieden! Haar interesse ligt vooral bij het produceren van content, klantcontact en het opzetten van gepaste communicatie strategieën. Veelzijdiger kun je het niet hebben toch?

Anne

Anne

Meet Anne! Anne is ontzettend leergierig en heeft een duidelijk oog voor detail. Ze wordt blij van het maken van content en verdiept zich graag in social media. Daarnaast is ze altijd op zoek naar manieren om iets nóg beter te maken. Ben jij op zoek naar verbetering binnen je bedrijf en is online marketing daar een onderdeel van? Dan kan Anne je zeker met veel plezier helpen!

Wil je één van ons inhuren?

Door op de knop hiernaast te klikken, kom je erachter wat de voordelen zijn van het inhuren van een online marketeer en wat wij voor jouw bedrijf kunnen betekenen. Vanaf €39,50 p/u zit één van onze Anglers bij jou op kantoor.

Lisa

Lisa

Lisa is een enthousiaste en leergierige online marketeer. Vooral social media en content-creatie spreken haar aan, maar organiseren doet ze ook graag. Zoek jij iemand die niet bang is gevarieerde taken op zich te nemen? Dan helpt Lisa je graag verder.

Arnout

Arnout

Arnout is ons nieuwste teamlid! Door zijn achtergrond in de science wereld brengt hij een sterk analytisch vermogen met zich mee. Met een strak marketing plan en een can-do-attitude zorgt hij ervoor dat jouw groei wensen waarheid worden. En door goed gebruik van marketing automation gebeurt dit nog tijd efficiënt ook.

Heb je een online marketingvraag?

Wil je meer uit je online marketing halen? Of je nu een vraag hebt over SEO, SEA, Social Media, analytics of e-mail marketing. Onze Anglers helpen je graag en bellen je terug op het moment dat het jouw uitkomt.

Direct je vraag stellen? Bel 010 – 30 75 686

Waarom zou ik een e-mail marketeer inhuren?

Doordat binnen bedrijven vaak kennis en tijd ontbreekt is het lastig om online marketing goed zélf uit te voeren. Een eigen online marketing medewerker op de loonlijst loont meestal niet omdat hij of zij minimaal 4 dagen per week voor je wil werken.

Bovendien heb je als ondernemer kennis nodig om hem of haar aan te sturen. Een online marketeer inhuren van Anglers brengt de kennis en tijd in huis waardoor jij je kansen op groei wel degelijk gaat pakken.