Google Analytics specialist inhuren?

Online groei begint met het
inzichtelijk krijgen van je data. Kun jij wel wat hulp gebruiken van een Google Analytics specialist?

> Of bekijk de voordelen van inhuren 

google analytics specialist

Google Analytics en resultaten meten

Een belangrijk aspect van gegevens verzameling is het in kaart brengen van de data die je hebt. Inzicht hierin kan je helpen de data beter te begrijpen, te analyseren en hiermee marketingbeslissingen te nemen. Een Google Analytics specialist kan je hier bij helpen. Zo hoef je je nooit meer zorgen te maken of de resultaten wel goed worden doorgemeten. Benieuwd hoeveel een data analist inhuren kost?

data analist inhuren

Hoe helpt een Google Analytics specialist jouw bedrijf verder?

Al vanaf 1 dag per week kan er een Google Analytics specialist bij jou op kantoor zitten. Wij werken graag op locatie om zo goed mogelijk te kunnen samenwerken en jou als opdrachtgever een inkijkje te geven in wat wij precies doen. Als dit niet mogelijk is, dan werkt jouw online strateeg vanuit ons kantoor.

Wat doet een Analytics analist van Anglers?

Data analisten zetten data om in waardevolle inzichten voor een bedrijf of organisatie. Zo is het voor hen helder wat de resultaten zijn van bepaalde acties en hoe daar weer op gereageerd kan worden.

Je wilt de prestaties van je website natuurlijk kunnen meten. Een data analist helpt jou met het analyseren van de resultaten. Na een nulmeting gaat de specialist aan de slag met het opschonen van Google Analytics. Denk hierbij aan het correct instellen van doelen, verkeersbronnen, kanaalinstellingen en filters. Als dit op orde is kunnen verschillende prestaties geanalyseerd en gevisualiseerd worden zodat je een goed overzicht hebt van je websiteprestaties.

Daarnaast helpt een Analytics specialist je met:
– Dashboards en rapportages maken
– Funnels inrichten
– Google Tag Manager instellen voor een optimale meting naar Google Analytics toe

Trots op onze opdrachtgevers!

Deze MKB bedrijven zijn al aangehaakt en ondernemen online met een Angler aan boord!

3 voordelen van een Google Analytics specialist inhuren:

De data wordt continu gemonitord en geanalyseerd

Het bijhouden van de prestaties van je website of ander platform is ontzettend belangrijk. Op die manier weet je namelijk wat goed loopt en wat niet. Zo kan je, op basis van deze gegevens vanuit Google Analytics, je platform aanpassen en een betere gebruikerservaring bieden aan de bezoeker van de website.

Inspelen op de behoeftes en trends

Inspelen op behoeften en de laatste trends

Klantbehoeften en interesses veranderen continu. Daarom is het belangrijk om dit goed in de gaten te houden en op die manier nieuwe trends te ontdekken. Deze nieuwe trends kunnen, op zijn beurt, weer doorgevoerd worden op jouw website. Wanneer je trends eenmaal herkent, is het ook mogelijk om toekomstige trends te voorspellen.

Je bedrijf laten groeien

Een specialist kan duidelijke verbanden tussen data zien en op basis daarvan aanbevelingen doen. Als bedrijfseigenaar heb je daar waarschijnlijk niet genoeg kennis van. Dus dat zou anders een gemiste kans om te groeien zijn!

Op zoek naar een analytics specialist in Rotterdam?

Ben je opzoek naar een data analist in (regio) Rotterdam? We verzekeren je dat al onze specialisten een ‘niet lullen maar poetsen’ mentaliteit hebben. Als er iets gedaan moeten worden zetten we onze schouders eronder. We zijn ad rem, direct en nuchter. No nonsens.

Als jij een ondernemer bent die niet kan wachten om te starten met een nieuwe en verbeterde strategie, zijn we de perfecte match. Bovendien is Rotterdam de perfecte uitvalsbasis om onze klanten in regio Zuid-Holland en omstreken te bezoeken, we werken immers het liefste bij jou op locatie. Wel zo makkelijk.

google analytics specialist

Ontdek onze MKB tarieven
Die zijn echt wel in de haak

Bereken in vijf eenvoudige stappen het betaalbare tarief dat past bij jouw wensen.