SAMEN STAAN WE STERK!

Oplossingen & Partners

Wij geloven dat we samen met de onderstaande oplossingen en partners meer kunnen bereiken dan alleen. Samenwerken staat dus niet alleen centraal binnen de samenwerkingen met onze klanten. Om onze werkzaamheden en opdrachten tot een succes te maken werken namelijk wij samen met een aantal bedrijven. Ieder bedrijf heeft een andere doelstelling. Om deze verschillende doelstellingen te bereiken werken wij samen met de onderstaande partners en oplossingen om onze klanten de juiste oplossingen te bieden.

Onze oplossingen

Onze partners

Typeform: Typeform gebruiken we om vragenlijsten aan sitebezoekers voor te leggen. Met Typeform kunnen we de bezoekers a.d.h.v. de antwoorden de juiste route laten afleggen.

Google Partner: Dit geeft aan dat Anglers door Google is erkent als Google Partner. De badge staat voor de expertise die Anglers heeft in online marketing en voor het specialisme in zoekadvertenties. Onze expertise delen we onder andere in blogs.

Sumo: Sumo is de tool die we gebruiken om pop-ups te laten zien, na bijvoorbeeld vier pagina bezoeken of doordat er voor 50% door de pagina is gescrolld.

Wholesale Consulting: De Wholesale Consulting Group is gespecialiseerd in de bedrijfsmatige inpassing van technologische innovaties binnen de groothandelsmarkt.

Mailchimp: Mailchimp gebruiken we voor e-mailmarketing. Meerdere mails kunnen in een workflow gemaakt worden en geautomatiseerd verzonden worden.

Witlox VCS: Witlox VCS is een specialist op het gebied van accountancy, fiscaliteit, juridische en organisatorische zaken voor het MKB-segment. Wij zijn ondernemende adviseurs met een commitment aan het succes van onze klanten.

ActiveCampaign logo blauw

ActiveCampaign: ActiveCampaign is een marketing automation tool die we gebruiken om workflows te bouwen, leads te verzamelen, nieuwsbrieven te schrijven en verzenden.

Clever Strategy: Zijn moderne marketeers die de marketing van morgen bedrijven. Ze omarmen de technologische revolutie om meetbare resultaten te boeken, rendement te halen en groei te behalen.

Google Analytics: Google Analytics gebruiken wij om inzichten te krijgen op hoe bezoekers zich op de Anglers website gedragen. Want meten is weten!

Youbahn: Een sterke partnership waar Youbahn de beste afgestudeerde scholieren vind die een traineeship kunnen volgen bij Anglers.

Google Tag Manager: Google Tag Manager is een online tool van Google die gebruikt word om HTML-code makkelijk in onze website te plaatsen.

Bureau Loos: Bureau Loos is een creatief bureau zonder gedoe. Op zoek naar, een sterk merk, een killer positionering, een topcampagne, en effectieve communicatie. Oftewel, toegevoegde waarde voor je merk. Bureau Loos brengt je precies dát.

Google Optimize: Google Optimize word gebruikt om te analyseren welke functies op onze website klanten aanspreken, om zo de site te optimaliseren voor conversies.

Google Datastudio: Met Google Datastudio kunnen we op een makkelijke en aantrekkelijke manier onze data visualiseren.

Google Ads: Google Ads gebruiken we om (zoekwoord)campagnes in te richten om onze klanten beter vindbaar te maken op het Google zoekplatform.

Facebook: Facebook word gebruikt als ons vaste social media kanaal, maar ook om advertenties bij de gekozen doelgroep te laten verschijnen.

Zapier: Zapier is het tandwiel tussen verschillende systemen die onderling alles verbind. De gegevens worden uit bijvoorbeeld Albacross gehaald en geïntegreerd in Sharpspring.

Trello: Trello gebruiken we om het overzichtelijk te houden welke Angler waarvoor verantwoordelijk is en wat de bijbehorende deadline is.

LinkedIn: LinkedIn gebruiken we voor onze klanten om awareness te creëren, maar ook om campagnes te maken.

WordPress: WordPress gebruiken wij om onze te bouwen, te verbeteren en te optimaliseren.