SAMEN STAAN WE STERK!

Onze Partners en Tools

Wij geloven dat we samen met de onderstaande partners en tools meer kunnen bereiken dan alleen. Samenwerken staat dus niet alleen centraal binnen de samenwerkingen met onze klanten. Om onze werkzaamheden en opdrachten tot een succes te maken werken wij namelijk samen met bepaalde bedrijven en gebruiken wij een aantal handige tools.

Google Partner: Anglers zijn per stuk gecertificeerde Google experts. De certificaten die zij gehaald hebben staat voor de expertise die deze Anglers hebben in online marketing en voor het specialisme in zoekadvertenties. Onze Google Partner-badge laat zien dat we geslaagd zijn voor Google Ads-productcertificeringsexamens en over de meest recente productkennis beschikken.

Google Stack: Google is niet weg te denken uit de online marketing wereld. Onder andere werken wij met Google Ads, Google Search Console, Google Tag Manager, Google Analytics, Google Optimize en Google Data Studio. Onze expertise delen we in blogs.

Facebook: Facebook is een van de belangrijkste social media kanalen. Wij posten hier regelmatig maar gebruiken het ook om advertenties bij de gekozen doelgroep te laten verschijnen.

LinkedIn: LinkedIn gebruiken we voor onze klanten om awareness te creëren, maar ook om campagnes te maken.

Clever Strategy: Zijn moderne marketeers die de marketing van morgen bedrijven. Ze omarmen de technologische revolutie om meetbare resultaten te boeken, rendement te halen en groei te behalen.

CRM Ontzorgt: CRM ontzorgt ontzorgen je totaal op elk gebied van klanten management. CRM diensten, marketing- en email automation we verzorgen het totaal voor je. Wij werken met jou samen om je bedrijf naar een volgend niveau te brengen met behulp van de laatste technologie.

Intention: Het zorgeloos hosten van je website. Registreer of verhuis snel en goedkoop bij Intention. Zaken als DNS beheer, website- en email doorsturing zijn gratis bij elke losse domeinnaam. Liever zorgeloos je website hosten? Kies dan één van onze hosting-pakketten.

ActiveCampaign: ActiveCampaign is een marketing automation tool die we gebruiken om workflows te bouwen, leads te verzamelen, nieuwsbrieven te schrijven en verzenden.

WebinarGeek: Met WebinarGeek organiseer je super gemakkelijk een webinar. De interactie, marketing en analytics tools van WebinarGeek maken webinar marketing eenvoudig.

MailChimp: MailChimp gebruiken we voor e-mailmarketing. Meerdere mails kunnen in een workflow gemaakt worden en geautomatiseerd verzonden worden.

Ahrefs: Ahrefs is perfect voor de inzet van zoekmachine optimalisatie. Wij gebruiken deze tool onder andere voor keyword analyzes. Met Ahrefs zie je waarom concurrenten hoog ranken en kan je uitzoeken hoe je ze kan verslaan.

Typeform: Typeform biedt de mogelijkheid om interactieve formulieren in jouw website te coderen zonder veel kennis van html of PHP te hebben. Vol trots mogen wij ons Nederlands eerste officiële Typeform Certified Partner noemen.

Typeform logo

OptinMonster: OptinMonster is de tool die we gebruiken om pop-ups te laten zien. Via pop-ups kan je meer subscribers, leads en sales binnenhalen vanuit het verkeer dat je al hebt.

Zapier: Zapier is het tandwiel tussen verschillende systemen die onderling alles verbindt. De gegevens worden bijvoorbeeld uit Albacross gehaald en geïntegreerd in Sharpspring.

Albacross: Met Albacross kan je anonieme website bezoekers identificeren. Wij gebruiken deze tool om uit te zoeken welke bedrijven jouw website bezoeken. Daarna kan je bekijken welke bedrijven een hoge koopbehoefte hebben en hierdoor kan je deze gemakkelijk benaderen.

Adobe Creative Cloud: Bij het ontwerpen en bewerken van beeldmateriaal gebruiken wij onder andere de Creative Cloud. Creative Cloud is een verzameling van meer dan 20 desktop- en mobiele apps en services voor fotografie, ontwerp, video, web, UX en meer.

WordPress: WordPress gebruiken wij om onze website te bouwen, te verbeteren en te optimaliseren. Daarnaast zijn wij ook bekend met andere CMS systemen, zoals Wix en Onepage.

E-commerce: E-commerce tools bieden ons een manier op een webshop op te zetten en te onderhouden. Wij werken onder andere met WooCommerce, Magento en Lightspeed.

Social posts planners: Met tools als Buffer, Later, Hootsuite en Kontentino kunnen we social media inplannen voor een langere periode. Op deze manier besteden wij hier geen onnodige tijd aan.

CRM: Wij werken met verschillende CRM systemen, onder andere gebruiken wij Hubspot en Pipedrive. Deze systemen hebben bepaalde marketing, sales en service software waarmee wij bedrijven kunnen laten groeien.