Luc Nugteren

Luc Nugteren

Online Marketeer

Luc, een commerciële doorzetter met ondernemersmentaliteit. Hij heeft in het verleden ervaring opgedaan met o.a. SEO, SEA, viral marketing en social ads, zowel binnen de eigen onderneming als voor diverse werkgevers. Zijn interesses liggen bij paid advertising, data analytics en procesoptimalisatie. Hier legt hij de focus op met een zekere mate van punctualiteit en duidelijke communicatie. Luc luistert goed naar de opdrachtgever en vertaalt behoeftes zo naar een passende strategie en bijbehorende implementatie.

Interesses

Tech
Fitness
Films/series
Lezen

Vaardigheden

GOOGLE PRODUCTEN
SEO
WORDPRESS
SOCIAL MEDIA MARKETING
E-MAIL MARKETING

Certificaten

Google Shopping Ads
Google Ads Search
Google Ads Display
Google Ads Video
LinkedIn Marketing Solutions Fundamentals
LinkedIn Marketing Strategy

Ervaring

Online Marketeer – Opdrachtgever Anglers

Een greep uit Luc’s klanten bij Anglers:

  • Outdoor Valley

Outdoor Valley is een uitgebreid outdoorcentrum in het Rotterdamse natuurgebied de Rottemeren, met een breed en gevarieerd aanbod aan activiteiten en arrangementen. Onder Outdoor Valley vallen ook de concepten Outdoor Valley SportsOutdoor Valley WintersportMonte CervinoRestaurant De Berghut en Restaurant De Pannenkoekhut. Voor Outdoor Valley worden o.a. de volgende activiteiten uit handen genomen:

  • Google Ads
  • Facebook adverteren
  • Zoekmachineoptimalisatie
  • Websiteoptimalisatie
  • Fysiotherapie OpMaat

Fysiotherapie OpMaat heeft de ambitie om hét platform te worden om online fysiotherapie consulten aan te vragen. Dit wordt bewerkstelligt met een klantgerichte aanpak, lifestyle coaching en een gestroomlijnde klantreis. Voor Fysiotherapie OpMaat worden de volgende activiteiten uit handen genomen:

Online Marketeer – Webleaders

Als online marketeer bij Webleaders – een bureau met focus op SEO en SEA – heeft Luc zich logischerwijs vooral beziggehouden met zoekmachinemarketing; het opzetten, managen en optimaliseren van Google Ads campagnes, technische SEO, het schrijven van content, linkbuilding strategieën en bijbehorende rapportages in Google Data Studio.

Mede-oprichter – Viral24

In 2019 heeft Luc een online marketing bureau voor cryptocurrency startups mede-opgericht. Binnen Viral24 heeft hij voor cryptocurrency startups viral marketing campagnes opgezet gericht op LinkedIn, Facebook, Twitter en Telegram. Daarnaast is hij bezig geweest met sociale media strategie, geschreven content, community management en display advertising.

Marketing & Sales – AdCoin

Tijdens Luc’s stage bij AdCoin heeft hij marketingwerkzaamheden uitgevoerd omtrent sociale media, het schrijven van content, community management en online adverteren. Daarnaast B2B sales werkzaamheden verricht om het AdCoin advertentie netwerk uit te breiden.


Opleidingen

Master of Science
Economics and Business – Erasmus Universiteit Rotterdam

Van 2020 tot 2021

Bachelor of Science
Commerciële Economie
– Hogeschool Rotterdam

Van 2016 tot 2020

VWO
Economie en Maatschappij
– Stedelijk Dalton Lyceum

Van 2010 tot 2016

Alle blogs van Luc