5x Waarom een online marketeer inhuren juist nu beter is dan in dienst nemen.

online marketeer rotterdam

Wordt online marketing binnen jouw bedrijf al professioneel aangepakt? Hoe moeilijk de tijden ook zijn, marketing is een essentiële factor in het behalen van commercieel succes. Tijdens de crisis zie ik dat meer bedrijven dan ooit hun verdienmodel digitaliseren. Slim, maar dat zorgt ook voor meer digitale concurrentie. Wil je de digitale strijd van je concurrentie winnen? Dan is aan de slag gaan met online marketing een must. Ik leg je uit waarom een online marketeer inhuren slimmer is in plaats van een online marketeer aan te nemen.

1. Flexibel een online marketeer inhuren, zoveel als je wilt

Lang niet alle MKB bedrijven hebben een fulltime online marketeer nodig. Sterker nog: vaak is dat niet eens haalbaar vanuit het budget. Voor zulke bedrijven is het  aantrekkelijk om een specialist in te zetten voor één of twee dagen in de week, zodat ze in ieder geval een professionele start kunt maken.

Bovendien heb je wanneer je iemand inhuurt geen gedoe met werving, arbeidscontracten of langdurige ziekte en verzuim. Maandelijks ontvang je een factuur op basis van de gewerkte uren, en dat is het. Wil je tussentijds opschalen in het aantal uur, of juist alleen veel uur inzetten op het begin zodat de fundering snel staat? Ook dat kan, jij bepaalt het tempo.

2. Waarom een online marketeer inhuren goedkoper is dan aannemen

Tijdens de vorige – financiële- crisis, sneden bedrijven ook hard in de marketingkosten. De investeringen in online marketing namen echter toe! Als je het mij vraagt, kunnen we die beweging nu weer verwachten. Kortom: jouw concurrent investeert in online marketing, dus waar wacht je nog op?

Een online marketeer kost een bedrijf minimaal € 45.000,- euro op jaarbasis. Onze klanten huren alleen onze online marketeers voor de uren die daadwerkelijk nodig zijn om hun plan te realiseren. De gemiddelde besteding ligt dan op ongeveer de helft van wat een online marketeer in vaste dienst kost (!!).

Benieuwd wat het kost om een online marketeer in te huren?
Met onze tariefcalculator bereken je in 5 stappen het tarief dat past bij jouw wensen.
> Start hier

3. Continuïteit met up-to-date kennis

De ontwikkelingen binnen online marketing vliegen je om de oren. Ook de markt verandert en je concurrentie staat niet stil. Bij eigen personeel ben je zelf verantwoordelijk voor het voorzien in trainingen, coaching en begeleiding. Wanneer je een online marketeer inhuurt is hij/zij zelf verantwoordelijk het up-to-date houden van kennis. Wij coachen en begeleiden al onze Anglers zodat hun kennis altijd up-to-date is. Dit doen wij door maandelijkse kennissessies te houden om onze Anglers van de juiste kennis te kunnen blijven voorzien.

Naast de maandelijkse kennissessies zorgen wij ook voor voldoende interne begeleiding om onze Anglers te ondersteunen en te helpen ontwikkelen. Dit doen wij op de gebieden waar zij dit zelf nodig vinden.

4. Altijd een vervanger

Vertrek, ziekte of verzuim? Is er haast bij een project of heb je extra handjes nodig? Er is altijd iemand die inzetbaar is zodat jouw planning niet in gevaar komt. Geen gedoe met inwerken, overdragen en begeleiden. Dat wordt voor je geregeld.

5. Bespaar wervingskosten

Het kost tijd en geld om de juiste kandidaat te vinden. Heeft iemand wel de juiste skills en ervaring? Waar ga je jouw vacature uit zetten? Bij Anglers vinden we altijd een passend persoon die past bij jouw vraagstuk en organisatie. Het bespaart je een hoop sollicitatiegesprekken en budget, welke je weer mooi kunt steken in advertenties en campagnes. Beter kies je voor het winnen van tijd op je concurrentie. Hij maken zich razendsnel wegwijs in jouw bedrijf. Een online marketeer kun je vaak direct inhuren, onze Anglers zijn direct beschikbaar.

Extra: Uitvoerend én strategisch

We bieden handjes om werk te verrichten, maar hebben ook de kennis om strategisch advies te geven. Het maakt dus niet uit in welk stadium van de campagne je bent, in alle fases kunnen we je helpen. We kunnen dus ook bijspringen voor andere activiteiten dan waar je in eerste instantie hulp voor nodig had. Anglers zijn sparringpartners waar je samen belangrijke beslissingen voor jouw bedrijf mee kunt maken. We kijken verder dan alleen marketing, we kijken naar heel jouw bedrijfsmodel.

agenda

Hulp nodig?
Heb je een vraag of idee dat je graag bij ons wil toetsen? Maak een vrijblijvende afspraak. Dan kunnen we direct even kennismaken!
> Boek een gratis afspraak